Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone 2

TimTheTatmanin luojapaketti poistettu Call of Dutysta yhdessä Nickmercs-draaman kanssa

Kiista alkaa joidenkin Call of Duty -pelaajien kutsuessa Activisionia "seuraavaksi Bud Lightiksi".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Äskettäin FaZe Clanin osaomistaja ja striimaaja Nickmercs poisti operaattori-ihonsa Call of Duty: Warzone 2:sta ja Call of Duty: Modern Warfare II:sta verkkopersoonallisuuden LGBTQ-vastaisten kommenttien jälkeen.

Nyt myös striimaaja ja sisällöntuottaja TimTheTatman on poistanut operaattoripakettinsa. TimTheTatman ei itse sanonut mitään homofobista, mutta pyysi kosmeettisten tuotteidensa poistamista solidaarisuudesta Nickmercsiä kohtaan.

"Nickmercs on ollut ystäväni vuosia - menimme saamaan CoD-operaattorimme yhteen", kirjoitti TimTheTatman Twitterissä. "Minusta tuntuu väärältä, että minulla on omani ja hänellä ei ole enää omaansa. Ystäväni tueksi, olkaa hyvä ja poistakaa timthetatman-nippu."

Activision noudatti pyyntöä sanomalla seuraavaa: "Timin pyynnöstä olemme poistaneet TimTheTatman-operaattoripaketin Modern Warfare II:sta ja Warzone-myymälästä."

Call of Duty -pelaajat kritisoivat Activisionia sen toimintatavasta, mutta toiset ylistävät yritystä siitä, että se otti kantaa Nickmercsin jakamaa homofobista mielipidettä vastaan.

Mitä mieltä olet koko tilanteesta?

Call of Duty: Warzone 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä