Suomi
Gamereactor
lifestyle

Todellisuus YouTube-keppostelijan pankkiautomaattikepponen takana meni pieleen

Se on hieman hankalampi kuin miltä se ensin näyttää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun näet otsikon tyyliin "idiootti YouTuber tuhoutuu täysin pieleen menneessä räjähdyskepponen", ajattelet todennäköisesti, että jollain tavalla se on luonnollinen järjestys, joka toimii parhaimmillaan. Pelaa typeriä pelejä, voita typeriä palkintoja ja kaikkea muuta.

Luultavasti ajattelisit samaa alla olevasta videosta, jossa YouTuber näyttää hyökkäävän miehen kimppuun pankkiautomaatilla ennen kuin muukalainen murtaa nenänsä kolmesta paikasta etsiessään kaveria, jonka hän luulee olevan pahoinpidelty.

Tarkemmin tarkasteltuna näyttää kuitenkin siltä, että tämä tarina on vielä sotkuisempi kuin miltä se näyttää. Sen sijaan, että YouTuber vain nousisi satunnaiseen blokkiin ja hyökkäisi aidosti hänen kimppuunsa, tämä näyttää olevan lavastettu kepponen aina vuodelta 2014. Kyseiset australialaiset YouTuberit olivat maksaneet kaikille videossa näyttelijöinä, joten koko juttu oli lavastettu.

Tämä on mainos:

Ainoa henkilö, joka ei toiminut, oli sivullinen, joka päätti päästä mukaan toimintaan ja antaa ilkeän oikean koukun YouTuberille. Vaikka tilanne näytti suurelta osin hallinnassa, joidenkin ihmisten taistelu tai pako voi johtaa siihen, että he tekevät arvaamattomia asioita, mikä tarkoittaa, että vaikka YouTuber uskoi ajatelleensa kaikkea, videon kuvaaminen oli silti tyhmä idea.

Todellisuus YouTube-keppostelijan pankkiautomaattikepponen takana meni pieleen


Ladataan seuraavaa sisältöä