Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tom Hanksin veljentytär on uskomattoman sulanut sen jälkeen, kun hänet poistettiin peliesityksestä

On selvää, miksi hän ei ole vielä päässyt valkokankaalle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Amerikkalaisen todellisuusohjelman Claim to Fame lähtökohta on melko yksinkertainen. Jokainen kilpailija on julkkiksen sukulainen, ja tavoitteena on määrittää kunkin henkilön väite kuuluisuudesta. Carly Reevesille hänen väitteensä on, että hän on Tom Hanksin veljentytär.

Ensimmäisessä jaksossa toinen kilpailija Hugo joutui arvaamaan jonkun toisen väitteen kuuluisuudesta ja valitsi Carlyn. Arvaamalla hänen suhteensa oikein, Hugo eliminoi Carlyn, mikä lähetti hänet valtavaan tiradiin.

"Nämä frickin' vihjeet ovat niin frickin' ilmeisiä", hän sanoi. "Frickin' penkki?! Se on frickin' Forrest Gumpin frickin' juliste, vitsailetko minua? Miksi penkki? Miksi penkki?! Missään muussa elokuvassa ei kirjaimellisesti ole penkkejä. Jopa Gabriel huomasi sen, hän ei ole edes älykäs.""En päässyt edes tekemään mitään haasteita! En ansaitse tätä! Minulla pitäisi olla enemmän kamera-aikaa, minun pitäisi olla täällä pidempään! Kukaan ei odottanut sitä, ei kukaan!"

Se oli upea hetki monille kilpailijoille, mutta se on toiminut loistavana lähteenä meemeille ja reaktioille Internetissä.

Tämä on mainos:

Tom Hanksin veljentytär on uskomattoman sulanut sen jälkeen, kun hänet poistettiin peliesityksestä
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä