Suomi
Gamereactor
uutiset
Loki

Tom Hiddleston ei usko, että hän on vielä valmis Lokin kanssa

"Luulen, että tässä vaiheessa ei ole viisasta tehdä johtopäätöksiä sen suhteen."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt kun Lokin toinen tuotantokausi on päättynyt ja hahmo on paikassa, johon harvat olisivat odottaneet hänen lopulta päätyvän, monet ovat miettineet, onko Tom Hiddlestonin aika Lokin roolissa ja Marvel Cinematic Universumissa ohi. Edes Hiddleston itse ei ole vielä varma siitä.

ComicBookin haastattelussa Hiddlestonilta kysyttiin, onko hänen mielestään Lokin tarina nyt saavuttanut ratkaisevan loppunsa, johon hän vastasi: "Se on niin vaikeaa, koska olen täysin rehellinen sinulle, Brandon. Olen ainakin kahdesti elämässäni sanonut hyvästit."

"Olen kirjoittanut Kevin Feigelle ja Louis de Espositolle ja Victoria Alonsolle ja sanonut: "Kiitos paljon. Se on ollut kuin elämäni rooli", ja he ovat kirjoittaneet muistiinpanoja, joissa sanotaan: "Tule tapaamaan meitä milloin tahansa. Olet aina osa perhettä. Olemme aina täällä. Olet antanut meille niin paljon ja kyyneleitä on jaettu. Luulen, että tässä vaiheessa ei ole viisasta tehdä johtopäätöksiä sen suhteen."

Epäilemättä Marvel Studiosin johtajilla on lisää suunnitelmia mielessään, mitä tulee Lokin tulevaisuuteen. Vaan mitä tulee siihen, milloin näemme hahmon seuraavan kerran - se on täysin hämärän peitossa.

Loki

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä