Suomi
Gamereactor
lifestyle

Toyota paljastaa kaksi uutta sähköautoa Japanin liikkuvuusnäyttelyssä

Toinen on urheiluauto ja toinen maastoauto.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun lähestymme Japan Mobility Show-mallia, autonvalmistajat paljastavat tai vihjaavat, mitä he esittelevät suuressa kongressissa. Toyota on viimeisin, joka on tehnyt niin, sillä japanilainen autotitaani on nyt ilmoittanut esittelevänsä tapahtumassa kaksi uutta sähköautoa.

Meille kerrotaan, että yksi tunnetaan nimellä FT-3e ja se on SUV-tyyppinen ajoneuvo, joka "tarjoaa uusia ajokokemuksia ja henkilökohtaisia palveluita innovatiivisten teknologioiden avulla".

Toinen on urheilullinen auto nimeltä FT-Se, jonka väitetään olevan "korkean suorituskyvyn urheilullinen BEV-malli, jota ehdotetaan yhdeksi vaihtoehdoksi urheiluautoille hiilineutraalilla aikakaudella". Toyota jopa toteaa, että tämä auto "kasvaa kuljettajan mukana ohjelmistopäivitysten avulla" ja että siinä on "seuraavan sukupolven ohjaamo", jonka tarkoituksena on "edistää mukaansatempaavampaa ajokokemusta".

Japan Mobility Show järjestetään 26. lokakuuta ja 5. marraskuuta välisenä aikana, joten voit odottaa kuulevasi lisää näistä autoista tulevina viikkoina.

Tämä on mainos:
Toyota paljastaa kaksi uutta sähköautoa Japanin liikkuvuusnäyttelyssä
Toyota


Ladataan seuraavaa sisältöä