Suomi
Gamereactor
uutiset
Transistor

Transistorin kehittäjä tyytyväinen pelin menestykseen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Supergiant Games on ilmoittanut, että heidän viihdyttävä roolipelinsä Transistor on myynyt yli miljoona kappaletta. Samaan hengenvetoon he toteavat Bastionin ylittäneen 3 miljoonan myydyn nimekkeen rajan. Kehittäjän mukaan pelien menestyksen myötä heidän tiiminsä on voinut pysyä kasassa ja toivottavasti pystyy jatkamaan omalaatuisten peliensä kehittämistä.

Oletko tutustunut kumpaankaan peliin? Löydät molempien arviot myös täältä Gamereactorista.

Lue Transistorin arvio täältä
"Paikallinen laulajakuuluisuus Red herää piirilevyä muistuttavan, puhuvan miekan vierestä. Miekka on isketty epäonnisen miehen mahasta sisään ja nyt se haluaa pois. Kuka, mitä, missä ja kenen luvalla ovat vain osa kysymyspatteristoa, johon peli pikkuhiljaa vastaa lineaarisen tarinan edetessä."

Lue Bastionin arvio täältä
"Ensimmäinen silmään tai korvaan pistävä asia Bastionissa on sen omalaatuinen tarinankerronta, joka seuraa pelaajaa pelin lävitse. Kertojaääni kommentoi kaikkea mitä teet, isoa tai pientä. Se on omaperäinen lähestymistapa, mutta joskus se tekee vaikeaksi tarinan pieniin yksityiskohtiin keskittymisen."

Transistor

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
TransistorScore

Transistor

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Supergiant Gamesin edellinen peli Bastion viitoitti tien, jota Transistor mukailee. Tiedossa on taas taktista taistelua ja hienoa kuvitusta.Ladataan seuraavaa sisältöä