Suomi
Gamereactor
ennakot
Trials Rising

Trials Rising

Redlynx palaa astialle Trials Risingissa, ja tulossa on mukava co-op-kokemus.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kotimainen Redlynx julkisti Trials Risingin Ubisoftin E3-tilaisuudessa, ja peli on tulossa suunnilleen kaikille alustoille. Gamereactor pääsi kokeilemaan muutamaa kenttää E3:ssa, ja kyseessähän on edelleen Trials-peli. Teemana on viedä pelaaja matkalle maailman ympäri. Kokeillussa demossa näin sekä Eiffelin tornin että Tšernobylin radioaktiivisen ympäristön.

Uudelta osalta ei kannata odottaa yllätyksiä pelimekaniikkaan, joskaan demossa ei näkynyt Trials Fusionista tuttuja taitotemppuja. Redlynxin mukaan asiaa työstetään, ja toivottavasti ne nähdään lopullisessa pelissä. Uudet radat näyttävät erittäin upeilta, ja yksityiskohtiin on panostettu.

Uutena ominaisuutena ovat niin sanotut ghost-ajajat, joilla näkee kavereiden parhaat ajot. Aiemmin ruudulla on nähty pieniä pisteitä esittämässä kavereiden edistymistä, mutta Risingissa näkee selvästi, miten kaverit ovat omilla pyörillään tasapainoilleet. Moinen tulee varmasti olemaan hyödyksi vaikeammissa kentissä. Samalla luodaan vaikutelma, ettei koskaan ole pelaamassa yksin.

Trials RisingTrials RisingTrials Rising
Tämä on mainos:

Mukana on toki myös moninpeli. Kahdeksan pelaajan motocross tekee paluun, ja neljän pelaajan paikalliset karkelot ovat nekin saatavilla. Omaa kuskiaan voi tuunata, joka oli aikoinaan iso juttu Trials Fusionissa. Uudessa pelissä onnistuu myös itse pyörän muokkaus, kunhan ostaa osia pelin sisäisestä kaupasta pelin omalla valuutalla. Lisäksi mukana on map editor eli omien kenttien tekovälineet.

Hauskinta Trials Risingissa on kuitenkin tandempyörä. Toisin sanoen kaksi pelaajaa voi ohjata samaa ajokkia, jolloin kumpikin pelaaja kontrolloi 50% kaasusta. Oikeaan suuntaan nojaamisen on tapahduttava samaan aikaan onnistuneen laskeutumisen tekemiseksi. Toisin sanoen Trials muuttuu nyt kaverin kanssa pelattavaksi co-op-kokemukseksi. Redlynx pyrkii saamaan tandempyörän pelattavaksi kaikkiin kenttiin, mutta aivan varmaksi tätä ei vielä haluttu luvata. Hiomiseen on onneksi vielä aikaa, sillä julkaisun on määrä tapahtua helmikuussa 2019. Tuottaja Julius Fondemin mukaan tulossa on uusiakin ominaisuuksia, joilla rohkaistaan luovuuteen ja yhdessä toimimiseen.

Trials vaikutti sarjana jo väsähtäneen, mutta tandempyörä yksinään riittää tekemään sarjasta taas tuoreen ja mielenkiintoisen. Betatesti on määrä järjestää myöhemmin syksyllä.

Trials RisingTrials RisingTrials Rising
Tämä on mainos:
Trials RisingTrials RisingTrials Rising
HQ
HQ
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Kaksi tuntia Trials Risingin pärinää

Kaksi tuntia Trials Risingin pärinää

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kotimainen Trials Rising julkaistiin tällä viikolla, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Gamereactor luonnollisesti testasi peliä kahden tunnin ajan...

2
Gamereactorin videoarviossa Trials Rising

Gamereactorin videoarviossa Trials Rising

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kotimaisen RedLynxin pärräilevä Trials Rising on julkaistu, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Aina ei kuitenkaan huvita lukea, ja silloin kannattaa...Ladataan seuraavaa sisältöä