Suomi
Gamereactor
uutiset
Trials Rising

Trials Risingin julkaisun jälkeiset suunnitelmat paljastuivat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kotimainen Trials Rising julkaistaan 26. helmikuuta, ja Gamereactorin ennakon voi lukea täältä.

Ubisoft on nyt paljastanut RedLynxin pelin julkaisun jälkeiset suunnitelmat.

Expansion Pass kattaa yli 55 lisärataa. Mukana tulee kaksi lisäsisältöpakettia, jotka ovat Expansion 1: Trials Rising Sixty Six ja Expansion 2: Trials Rising Crash & Sunburn. Mukana on myös Stuntman Rider Pack, jossa voi nimensä mukaisesti pukeutua stuntiksi. Samurai Item Pack tuo mukaan entistäkin villimpiä tuunausvaihtoehtoja.

Kaudet ovat tulossa myös. Niissä pelaajat pääsevät käsiksi uusiin poseerauksiin, animaatioihin ja tietysti tuunailuesineisiin. Vuodenaikoihin perustuvia tapahtumia ja viikkohaasteita ei ole myöskään unohdettu.

Trials Rising julkaistaan PC:lle, PS4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Ennakkoon varaamalla saa mukaan Jungle Rider Packin eli gorilla-asun, ja samalla myös Wild West Rider Packin. Jokaisessa "packissa" on viisi esinettä kuskille, ja yksi pyörälle.

HQ
HQ
Trials Rising

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Kaksi tuntia Trials Risingin pärinää

Kaksi tuntia Trials Risingin pärinää

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kotimainen Trials Rising julkaistiin tällä viikolla, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Gamereactor luonnollisesti testasi peliä kahden tunnin ajan...

2
Gamereactorin videoarviossa Trials Rising

Gamereactorin videoarviossa Trials Rising

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kotimaisen RedLynxin pärräilevä Trials Rising on julkaistu, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Aina ei kuitenkaan huvita lukea, ja silloin kannattaa...Ladataan seuraavaa sisältöä