Suomi
Gamereactor
uutiset
Trine 2

Trine 2 jumissa Sonylla

Kehittäjä Frozenbyte pettynyt

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suomalainen Frozenbyte kertoo olevansa pettynyt siihen, ettei Trine 2:ta julkaistu Playstation 3:lle samanaikaisesti sekä Pohjois-Amerikassa että Euroopassa. Studion mukaan peli oli valmis samanaikaiseen julkaisuun.

Euroopan-versio viipyy edelleen Sonyn tarkistettavana, vaikka rapakon takana julkaisu tapahtui joulukuussa. Ennen tarkistuksen valmistumista Sony ei julkaise peliä verkkopalvelussaan.

Jouluruuhkan purkauduttua odotuksen voisi onneksi kuvitella lähenevän loppuaan.

"Juuri nyt voimme vain toivoa, että julkaisu tapahtuu niin pian kuin mahdollista", Frozenbyten Joel Kinnunen lausui Eurogamerille.

Trine 2 yhdistelee fysiikkapohjaista pulmanratkontaa ja tasohyppelyä tukien myös yhteistyötä netissä. Peli on jo julkaistu Euroopassa PC:lle ja Xbox 360:lle. Matti totesi arviossaan pelin erittäin hyväksi.

Trine 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Trine 2Score

Trine 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Suomalaisen Frozenbyte-studion Trine jatkuu, ja tarjolla on jälleen varsin värikästä fantasiaseikkailua yhteistyömoninpelillä höystettynä.

0
Frozenbyte uudisti ilmettään verkossa

Frozenbyte uudisti ilmettään verkossa

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Trine-sarjastaan tunnettu suomalainen Frozenbyte on pistänyt verkkosivustonsa uusiksi. Tavoitteena on tällä kertaa ollut parempi viestintä fanikunnan kanssa.Ladataan seuraavaa sisältöä