Suomi
Gamereactor
uutiset
Victor Vran

Tropicon tekijät yrittävät haastaa Diablo-sarjan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Haemimont Games on parhaiten tunnettu Tropico -pelisarjastaan, jossa pelaaja pääsee luotsaamaan omaa banaanivaltiotaan. Nyt firma lähtee kuitenkin täysin uusille vesille, sillä heidän seuraava pelinsä pyrkii samoille markkinoille Diablo III:n ja Torchlightin kanssa. Yhtiön seuraava peli on nimeltään Victor Vran ja se vaikuttaa hyvin tutunoloiselta toimintaroolipeliltä. Haemimon Gamesin toimitusjohtaja Gabriel Dobrev totesi, että heidän tarkoituksenaan on laittaa "toiminta" takaisin toimintaroolipeleihin.

Victor Vran julkaistaan ainakin PC:lle tänä kesänä, ja sen voi ostaa jossain vaiheessa ennakkoon Steamistä. Peli saattaa saapua myös muille alustoille, mutta näistä ei vielä tässä vaiheessa hiiskuttu mitään. Kannattaa katsoa julkistamistraileri ja kuvat alta. Uskotko pelin pystyvän haastamaan esimerkiksi Diablon, vai jääkö Victor Vran kilpailijoidensa varjoon?

HQ
Victor Vran
Victor Vran
Victor VranVictor Vran
Victor VranVictor Vran

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Victor VranScore

Victor Vran

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Toimintaroolipelit ovat lukumäärästään huolimatta varsin homogeenista porukkaa. Victor Vran ei keksi pyörää uudelleen, mutta muuttaa siitä ainakin pari pokaa.

Victor Vran tulossa Nintendo Switchille

Victor Vran tulossa Nintendo Switchille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kovasti Diablosta innoittunut Haemimont Gamesin toimintaroolipeli Victor Vran saapuu Nintendo Switchille tulevana kesänä. Versio on oleva Overkill Edition, jossa on...

Victor Vran juhlistaa Motörheadia

Victor Vran juhlistaa Motörheadia

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Haemimont Gamesin Victor Vran julkaistiin joku vuosi sitten. Nyt kehittäjät osoittavat omaa kunnioitustaan Motörhead-yhtyeen edesmenneelle solistille Lemmy Kilmisterille....Ladataan seuraavaa sisältöä