Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tucker Carlson jahtaa Yhdysvaltain tiedotusvälineiden johtajia Foxin potkujen jälkeen

Yksi TV-uutisten historian pahamaineisimmista miehistä ei katoa lähiaikoina.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutama päivä sitten Tucker Carlson, Fox Newsin tuotteliain uutisankkuri, erotettiin. Nyt hän on rikkonut hiljaisuutensa äkillisen ohjelmasta poistumisensa jälkeen, ja näyttää siltä, että hän ei pidättele.

Twitterissä julkaistulla videolla Carlson puhuu seuraajilleen ja kohdistaa hyökkäyksensä Yhdysvaltain median johtoon. "Kun otat vähän taukoa, huomaat, kuinka uskomattoman typeriä useimmat televisiossa näkemäsi keskustelut ovat. Ne ovat täysin merkityksettömiä", hän aloitti.

"Nykyiset puhdasoppisuutemme eivät tule kestämään. Vastuussa olevat ihmiset tietävät tämän, siksi he ovat hysteerisiä ja aggressiivisia. He ovat luopuneet suostuttelusta. He turvautuvat voimaan. Mistä voit edelleen löytää amerikkalaisia, jotka sanovat tosia asioita? Paikkoja ei ole paljon jäljellä, mutta niitä on, ja se riittää. Niin kauan kuin kuulet sanat, on toivoa. Kun rehelliset ihmiset sanovat totuuden, rauhallisesti ja ilman häpeää, heistä tulee voimakkaita. Samaan aikaan valehtelijat, jotka ovat yrittäneet hiljentää heidät, kutistuvat. Ne heikkenevät. Se on maailmankaikkeuden rautainen laki. Todelliset asiat vallitsevat."

Tämä on mainos:

Monet Carlsonin seuraajat kuvittelevat, että hän ei mene hiljaa yöhön ja että hän aloittaa oman esityksensä riippumatta siitä, onko se saatavilla eri TV-verkossa tai omalla alustallaan. Näyttää varmasti siltä, että emme kuitenkaan saa samaa Tuckeria, joka paasasi M&M: stä Fox Newsissa.

Tucker Carlson jahtaa Yhdysvaltain tiedotusvälineiden johtajia Foxin potkujen jälkeen


Ladataan seuraavaa sisältöä