Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Tule mukaan FINAL FANTASY XIV: Dawntrail -pelin pariin tämän päivän GR Livessä, niin voit voittaa Collector's Edition -keräilylaatikon

Viides laajennus Square Enixin MMORPG:lle on nyt saatavilla PC:lle, Playstation 4:lle ja 5:lle sekä Xbox Series X/S:lle ja Macille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Tänään on suuri päivä Final Fantasy XIV -faneille, sillä kauan odotettu FINAL FANTASY XIV: Dawntrail -laajennus on saapumassa. FINAL FANTASY XIV: Dawntrail vie pelaajat valtakunnan uuteen osaan Turalin, sen perintöoikeus ja jopa tarunomainen kultakaupunki!

HQ

FINAL FANTASY XIV: Dawntrail tuo mukanaan myös kaksi uutta luokkaa kokeiltavaksi. Viper on kahdella teräaseella varustettu melee DPS, joka on ihanteellinen lähitaisteluun pyrkiville, kun taas Pictomancer on magiaa käyttävä DPS, joka punoo mielikuvituksen todellisuudeksi. Näiden kahden lisäyksen myötä on nyt saatavilla yhteensä 21 luokkaa, joita voit testata yhdellä hahmolla.

Mutta ei tässä vielä kaikki, sillä FINAL FANTASY XIV: Dawntrailin tasokattoa on nostettu, ja maksimitaso on ensimmäistä kertaa painettu kolminumeroiseksi. Odotettavissa on myös uusi pelattava rotu, naispuolinen Hrothgar, sekä useita uusia tutkittavia alueita, valmiita luolastoja ja voitettavia ryöstöretkiä. Ja älkäämme unohtako suurta graafista päivitystä, joka sisältää joukon visuaalisia parannuksia, kuten parannettuja tekstuureja, varjoja ja parempilaatuisia materiaalisia ominaisuuksia hahmoille ja ympäristöille.

Odotettavissa on paljon nähtävää, joten liity kanavallemme Rebecan seuraan GR Liven kotisivulla tavalliseen aikaan kello 18.00 Suomen aikaa nähdäksesi ensimmäiset kaksi tuntia FINAL FANTASY XIV: Dawntrail -pelistä.

FINAL FANTASY XIV: Dawntrail on nyt saatavilla PC:lle, Playstation 4:lle, Playstation 5:lle, Xbox Series X/S:lle ja Macille.

Final Fantasy XIV

Pohjoismaisille lukijoillemme tiedoksi: Tanskassa, Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa voit myös osallistua FINAL FANTASY XIV: Dawntrail -kilpailuumme, jossa voit voittaa peliin keräilylaatikon. Tämä sisältää erityisen taidelaatikon, ammattitaidolla valmistetun kyykäärmefiguurin, seikkailijan kangaskartan, seikkailijan kynäkotelon ja vihkosen loputtomasta seikkailusta.

Yksi onnekas voittaja Pohjoismaissa saa tämän ylellisen Collector's Boxin kotiin, ja ollaksesi kyseinen henkilö sinun tarvitsee vain vastata alla olevan tietokilpailun kysymyksiin oikein. Arvomme voittajan 14 päivän kuluttua, eli 16. heinäkuuta, joten älä missaa tätä mahdollisuutta osallistua. Kannattaa olla mukana, sillä jaamme myös FINAL FANTASY XIV: Dawntrail Complete Editionin Windows PC -kopioita toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille henkilöille, sisältäen myös peruspelin, Dawntrail-lisäosan, kaikki neljä aikaisempaa laajennusta, ja myös 30 päivää peliaikaa!

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä