LIVE
HQ
logo hd live | Flock
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   Tutkijat käynnistävät tähän mennessä suurimman tehtävän maailmankaikkeuden synkkien salaisuuksien selvittämiseksi

   Ei, emme puhu vaihtoehtoisesta, pimeästä universumista, jossa käytät mustaa luomiväriä.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   NASAn tutkijat yrittävät kerätä mahdollisimman paljon tietoa pimeästä energiasta ja pimeästä aineesta. Sen sanotaan muodostavan 95% maailmankaikkeudestamme, ja silti tiedämme hyvin vähän tästä massiivisesta prosenttiosuudesta.

   Ainoa tapa saada siitä lisätietoja on kuvien kautta, koska pimeää ainetta ei voida jäljittää normaalilla tavalla. "Olemme ihmisiä, haluamme ymmärtää kaikkea ympärillämme; olipa kyse muinaisista ihmisistä, jotka katsovat yötaivasta ja piirtävät tähtikuvioita luoliimme, tai yrittävät ymmärtää, tuleeko aurinko takaisin talven jälkeen - etsimme tätä tietoa ja näkemystä." Professori Carole Mundell kertoi BBC Newsille.

   "Emme tällä hetkellä ymmärrä 95% maailmankaikkeudesta, maailmankaikkeudesta, joka on 13.8 miljardia vuotta vanha. Olemme tuntevia olentoja, jotka ovat olleet olemassa pienen osan tuosta ajasta, mutta voisimme olla laji, joka saa selvittää kaiken."

   Pimeä aine ja pimeä energia ovat edelleen kaksi maailmankaikkeuden suurinta mysteeriä. Mutta jotkut kuvat, jotka on otettu äskettäisestä tehtävästä saada lisätietoja heistä, ovat aivan upeita, vaikka ne eivät merkitse mitään kaltaiselleni, jolla ei ole ymmärrystä tieteen malarkeystä.

   Tämä on mainos:
   Tutkijat käynnistävät tähän mennessä suurimman tehtävän maailmankaikkeuden synkkien salaisuuksien selvittämiseksi


   Ladataan seuraavaa sisältöä