Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tutkijat käynnistävät tähän mennessä suurimman tehtävän maailmankaikkeuden synkkien salaisuuksien selvittämiseksi

Ei, emme puhu vaihtoehtoisesta, pimeästä universumista, jossa käytät mustaa luomiväriä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

NASAn tutkijat yrittävät kerätä mahdollisimman paljon tietoa pimeästä energiasta ja pimeästä aineesta. Sen sanotaan muodostavan 95% maailmankaikkeudestamme, ja silti tiedämme hyvin vähän tästä massiivisesta prosenttiosuudesta.

Ainoa tapa saada siitä lisätietoja on kuvien kautta, koska pimeää ainetta ei voida jäljittää normaalilla tavalla. "Olemme ihmisiä, haluamme ymmärtää kaikkea ympärillämme; olipa kyse muinaisista ihmisistä, jotka katsovat yötaivasta ja piirtävät tähtikuvioita luoliimme, tai yrittävät ymmärtää, tuleeko aurinko takaisin talven jälkeen - etsimme tätä tietoa ja näkemystä." Professori Carole Mundell kertoi BBC Newsille.

"Emme tällä hetkellä ymmärrä 95% maailmankaikkeudesta, maailmankaikkeudesta, joka on 13.8 miljardia vuotta vanha. Olemme tuntevia olentoja, jotka ovat olleet olemassa pienen osan tuosta ajasta, mutta voisimme olla laji, joka saa selvittää kaiken."

Pimeä aine ja pimeä energia ovat edelleen kaksi maailmankaikkeuden suurinta mysteeriä. Mutta jotkut kuvat, jotka on otettu äskettäisestä tehtävästä saada lisätietoja heistä, ovat aivan upeita, vaikka ne eivät merkitse mitään kaltaiselleni, jolla ei ole ymmärrystä tieteen malarkeystä.

Tämä on mainos:
Tutkijat käynnistävät tähän mennessä suurimman tehtävän maailmankaikkeuden synkkien salaisuuksien selvittämiseksi


Ladataan seuraavaa sisältöä