Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tutkijat löysivät mikromuoveja miesten peniksistä

On siis aika lopettaa niiden ruokapakkauksen syöminen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime aikoina tutkijat ja tiedemiehet löysivät häiritseviä määriä mikromuoveja miesten kiveksistä, ja nyt kun tarkastellaan toista suurta osaa miesten sukupuolielimistä, näyttää siltä, että mikromuoveja löytyy myös sieltä.

Sky Newsin kanssa puhuneiden tutkijoiden mukaan 80 prosentissa peniksen kudoksesta otetuista näytteistä löydettiin jopa 2 mikrometrin (jopa kahden millimetrin tuhannesosan) mikromuoveja. "Mikromuovien havaitseminen peniksen kudoksessa herättää tutkimuksia ympäristön epäpuhtauksien seurauksista seksuaaliterveydelle", tutkijat sanoivat.

"Tutkimuksemme esittelee uraauurtavan tutkimuksen mikromuovien esiintymisestä peniksen kudoksessa", he lisäsivät. Löydetyt mikromuovit koostuivat suurelta osin polypropeenista, polyeteenistä ja tereftalaatista, joita käytetään pääasiassa pakkauksissa.

Mikromuovit voivat päästä kehoomme ruoan, hengittämämme ilman tai jopa koskettamamme kautta, joten niitä on vaikea välttää, mutta tutkijat toivovat, että voimme vähentää niiden läsnäoloa valaisemalla ongelmia, joita ne voivat aiheuttaa.

Tämä on mainos:
Tutkijat löysivät mikromuoveja miesten peniksistä


Ladataan seuraavaa sisältöä