Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tutustu näihin vesipistooleihin, jotka on suunniteltu antamaan kunnon isku

Jotkut voivat osua kohteeseen ampumalasin kokoisella ammuksella jopa 50 metrin päästä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nykyään monet lelut on suunnattu aikuisille. Tutustu uskomattoman kalliisiin Lego-setteihin, joita voit ostaa, ja näet, mitä tarkoitamme. Mutta lelut eivät ole ainoita, joissa lelut on suunnattu kuluttajille, joilla on hyvä osa ylimääräisiä tuloja, sillä olemme löytäneet uskomattoman tehokkaita vesipyssyjä, jotka on suunniteltu aikuisten käyttöön.

Halusitpa sitten tehostaa peliäsi vesitaisteluissa tai vain räjäyttää ärsyttävän naapurin, joka vie jatkuvasti parkkipaikkasi kadulle, nämä räjäytykset auttavat sinua. Esimerkiksi Spyran uusin vesipistooli ampuu shottilasin kokoisia vesiluoteja jopa 50 metrin päässä oleviin kohteisiin ja latautuu automaattisesti, kun olet vähissä. Taktinen näyttö, joka saa sen näyttämään Halo-aseelta, ei tule olemaan taktisesti epäedullisessa asemassa tämän pahan pojan kanssa.

Kuten SpyraThree, Xiaomin Mijia Pulse voi myös räjäyttää vihollisesi kaukaa, mutta se tarjoaa tyylikkäämmän, futuristisemman muotoilun LED-valoilla, jotka seuraavat aseen vettä, kunnes se lentää ulos.

Katso SpyraThree täältä, Mijia Pulse täältä ja kiitos Wired.

Tämä on mainos:
Tutustu näihin vesipistooleihin, jotka on suunniteltu antamaan kunnon isku


Ladataan seuraavaa sisältöä