LIVE
HQ
logo hd live | Kunitsu-Gami: Path of the Goddess
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   War Thunder

   Tutustumme War Thunderin La Royale -päivitykseen tämän päivän GR Live -lähetyksessä

   Liity seuraamme tunnin ajaksi, kun tutustumme Gaijinin ajoneuvotaistelupelin viimeisimpään päivitykseen.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Äskettäin Gaijin Entertainment laajensi massiivisesti ajoneuvoteemaista sodankäyntiään War Thunderin upouudella La Royale -päivityksellä. Tämä päivitys, kuten jotkut muut suuret päivitykset menneisyydessä, kuten Drone Age, ei vain tuo uusia ajoneuvoja, vaan myös lisää mekaniikkaa ja tuo graafisia päivityksiä.

   Ensinnäkin pelaajat voivat nyt osallistua linnoitusmekaniikkaan meritaisteluissa sekä nähdä uusia raketteja ja ohjuksia koskevia soihtu- ja lentoefektejä. Tietyille panssarivaunutyypeille, panssaroitujen ajoneuvojen toiminnallisille jäähdyttimille ja muille löytyy myös realistisempia osumakohtamerkkejä.

   Mitä tulee uusiin ajoneuvoihin, useimmissa maissa on uusia lentokoneita, maa-ajoneuvoja ja taistelulaivoja. Jos tämä kaikki ei riitä innostamaan sinua, Iberian linnan ja Franz Josefin maan kahden uuden sijainnin pitäisi tyydyttää ruokahalusi.

   Näet joukon näitä uusia mekaniikkoja ja sisältöä siirtymällä GR Liven kotisivulle tavalliseen tapaan. Lähetys alkaa kello 17.00, jolloin isännöin ja pelaan tunnin ajan päivitettyä War Thunderin La Royalea.

   HQ
   War Thunder

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   GR Livessä tänään War Thunder

   GR Livessä tänään War Thunder

   UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

   Muutama viikko sitten Gaijin Entertainment julkaisi mittavan ja ilmaisen päivityksen Ground Breaking peliinsä War Thunder. Lisätietoa tästä voi katsella täällä. On...



   Ladataan seuraavaa sisältöä