LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   sarjojen arviot
   Peacock's Twisted Metal

   Twisted Metal (Peacock), 1. kausi on karmeaa kuraa

   Twisted Metal ei ole intohimoprojekti, vaan nopeatempoista kuraa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   HQ

   David Jaffen alkuperäinen Twisted Metal oli mahtava Playstationilla. Pelaaja asettui psykopaattisen tappajapellen rooliin jäätelöautossa ajaen. Se oli hulvatonta se. Twisted Metal: Black puolestaan oli Playstation 2:lla jotain aivan omaa luokkaansa. Aikaa on kuitenkin kulunut jo 22 vuotta, ja Twisted Metal on pitkälti unohtunut. Suoratoistopalvelu Peacock on päättänyt yrittää ratsastaa HBO Maxin The Last of Us -sarjan vanavedessä, ja tehdä ihmisten näyttelemän sarjan Twisted Metalista.

   Twisted Metal osoittaa, että vaikka jokin toinen pelisarja on käännetty menestyksellä ihmisten näyttelemäksi TV-sarjaksi ei se tarkoita sitä, että jokainen pelisarja olisi sovitettavissa samaan muottiin. Tässä tapauksessa Sony on vain rahoittanut huonosti toteutetun tuotannon ja hätäisesti kokoon keitetyn käsikirjoituksen runsaalla verenlennätyksellä. Näin on saatu "taas yksi TV-sarja Playstationin pelisarjasta". Twisted Metal ei ole intohimoprojekti, vaan nopeatempoista kuraa.

   Ymmärtääkseni pelisarjassa Twisted Metal ei koskaan ollut kummoista tarinaa. Ja se on nähtävissä myös TV-sarjassa. Sarjan puuhamiehenä on toiminut Deadpoolin käsikirjoittaja Rhett Reese, joka käsikirjoitti myös avausjakson. Käy kuitenkin ilmi, ettei sarjassa ole oikeastaan yhtään mitään tarinansa osalta. Pääosassa on John Doe (Anthony Mackie), joka työskentelee kuriirina kaupunkien välissä matkaten. Maailma muistuttaa Max Mad: Road Warrioria. Yhdysvallat on romahtanut, kaupunkeja ympäröivät suuret muurit ja laittomuus rehottaa. New LA -kaupungin pormestari käskee Doeta noutamaan laatikon New Chicagosta. Palkkioksi luvataan kaunis talo valkealla aidalla rikkauksineen, ruokineen ja hiljaisine vaimoineen kaupungin muurien sisäpuolelta.

   Tämä on mainos:

   Doe on mukana myös pelissä Twisted Metal: Black, mutta TV-sarjassa niin ulkonäkö kuin persoonakin on muutettu aivan toiseksi. Rauhallinen ja kovapintainen uhkapeluri onkin nyt muuttunut hassuttelevaksi moottoriturvaksi, joka ei ota mitään vakavasti. Autokaan ei ole sen enempää punainen kuin liekkikuvioinenkaan. Mackiella on alla konekiväärillä tuunattu vuoden 2001 Subaru WRX Sti. Lisäksi jokainen ajokohtaus näyttää siltä kuin ajettaisiin 13 kilometrin tuntivauhtia.

   Ajan kanssa Doe kohtaa sarjan pääosaan valitun naishahmon Quiet, jonka veli murhataan brutaalilla tavalla. Moinen tietenkin ajaa Quietin hakemaan kostoa korkojen kera. Doe ja Quiet päätyvät korruptoituneiden poliisien käsiin, ja otettava huomioon on myös Sweet Tooth likaisine maantierosvoineen. Kaikenlaista ampumista on paljon niin raketeilla, ohjuksilla kuin konekivääreilläkin. Tavoitteena on ollut tehdä sarjasta mahdollisimman paljon videopelin kaltainen, mutta lopputulos ei vain toimi. Ei sitten millään. Käsikirjoitus on surkea. Henkilöhahmot ovat tylsiä, heitä ajavat vaikuttimet paperinohuita ja kaikkea leimaa merkityksettömyys kaikkien kymmenen jakson osalta.

   Lopputuloksesta huomaa senkin, että kaikki on kuvattu saman studion kolmessa eri hallissa, ja karmea dialogi kruunaa kokonaisuuden. Tarjolla sitä huonointa televisioviihdettä kuluvan vuoden osalta. Niin ja näyttelijäntyö on sekin huonoa kautta linjan. Tästä sarjasta kannattaa pysytellä kaukana.

   Peacock's Twisted MetalPeacock's Twisted Metal
   Tämä on mainos:
   02 Gamereactor Suomi
   2 / 10
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä