Suomi
Gamereactor
lifestyle

Twitch-striimaaja Amouranth käyttää papa-koetta uuden oluen ainesosana

Vihaan sitä, että tämä todennäköisesti myy.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Twitch-striimaaja ja OnlyFansin luoja Amouranth on tehnyt kaiken. Myymällä kylpyvettä, pierupurkkeja ja paljon muuta faneille, hänellä saattaa olla enemmän rahaa kuin jumalalla, mutta se ei tarkoita, etteikö hän etsisi jatkuvasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Amouranth paljastaa, että puolalainen olutvalmistaja The Order of Yoni on lähestynyt häntä luodakseen uuden oluen käyttämällä emättimen tahraa ainesosana. Kyllä, luit oikein, enkä kirjoita sitä uudelleen. Minulla ei ole aavistustakaan, miten kukaan haluaisi juoda tätä, mutta ilmeisesti yritys on käyttänyt muiden mallien tahroja jo muutaman vuoden ajan.

"Työskentelen itse asiassa juomayhtiön kanssa. Se ei ole omani. Teen edelleen sitä projektia. Siellä on olutyritys. He ovat eurooppalaisia. He haluavat minun lähettävän emättimen hiivan", Amouranth sanoi.

Yonin ritarikunnan verkkosivuilla selitetään prosessi karmeammilla yksityiskohdilla: "Gynekologi kerää malleista emättimen sivelynäytteen. Nämä tahrat viedään laboratorioon, jossa bakteerit eristetään, puhdistetaan, analysoidaan ja moninkertaistetaan. Prosessin lopussa bakteereista valmistetaan puhdasta maitohappoa, joka menee Yoni-olueen."

Tämä on mainos:

Amouranth vaikuttaa luottavaiselta, että se myy. Riippumatta siitä, kuinka synkältä se kuulostaa, tiedämme, että siellä on paljon ihmisiä, jotka ostaisivat tämän hinnalla millä hyvänsä. Älä ole kuin nuo kaverit.

Kiitos, Dexerto.

Twitch-striimaaja Amouranth käyttää papa-koetta uuden oluen ainesosana
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä