Suomi
Gamereactor
lifestyle

Twitchin toimitusjohtaja uskoo, että hallitusten on säänneltävä uhkapelisivustoja

Hänen mielestään uhkapelaamista ei pitäisi kieltää, mutta sääntelemätön pelaaminen pitäisi tarkistaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Twitch saattaa olla yksi myrkyllisimmistä alustoista verkossa, jossa monet "persoonallisuudet" työnnetään pseudojulkkispersoonaan, mikä voi lopulta johtaa vakavasti kyseenalaiseen käyttäytymiseen linjalla, mutta toisinaan suoratoistoalusta on yrittänyt taipua joihinkin puutteisiinsa.

Nimittäin äskettäin Twitch kielsi sääntelemättömät uhkapelivirrat, ja nyt Twitchin toimitusjohtaja Dan Clancy on puhunut sääntelemätöntä pelaamista vastaan kaikilla suoratoistoalustoilla. V-Tuber Filianin haastattelussa (mikä on surrealistista katsottavaa) Clancy sanoi: "Asia, joka kasvoi, oli nämä sääntelemättömät offshore-uhkapelisivustot ... Nämä ovat sivustoja, joita kukaan ei jätä huomiotta nähdäkseen esimerkiksi, mitkä ovat kertoimet craps-pöydissä, muokkaavatko ne niitä, muuttavatko ne niitä, koska niitä ei säännellä.""

"Rahamäärä, joka virtasi, missä luojamme rakensivat näitä yhteisöjä ja yhteyksiä, jotka he muodostivat Twitchissä, ajaakseen ihmisiä näille sivustoille, Se oli merkittävä määrä rahaa pienelle määrälle tekijöitä. Ja päätimme, että emme uskoneet sen olevan hyväksi yhteisölle, joten kielsimme sääntelemättömät.

Clancy sanoi, että on olemassa tulevaisuus, jossa tietyt sivustot voidaan kieltää, mutta vain jos ne noudattavat hallituksen määräyksiä. Muuten näyttää siltä, että ihmisten on mentävä kilpaileville alustoille, jos he haluavat katsella rikkaiden ihmisten heittävän rahansa pois ja tekevän saman itse.

Twitchin toimitusjohtaja uskoo, että hallitusten on säänneltävä uhkapelisivustoja
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä