Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tyde tekee yhteistyötä BMW:n kanssa kehittääkseen täyssähköisen The Icon -veneen

Vene debytoi Cannesin elokuvajuhlilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Useimmat ihmiset kerääntyvät Cannes Film Festival nähdäkseen elokuvatähtien debytoivan ja puhuvan tulevista projekteistaan, mutta BMW:lle ja veneenrakentaja Tydelle tämän vuoden tapahtuma tarjosi täydellisen paikan esitellä täysin sähköistä venekonseptia, joka tunnetaan nimellä The Icon .

Tämä sähköinen kantosiipialus saa virtansa BMW:n akuista, ja se on suunniteltu katsaukseksi kestävän kehityksen tulevaisuuteen meriajoneuvojen maailmassa. Vene on 43,14 jalkaa pitkä ja pystyy saavuttamaan huippunopeuden 34,5 mph (30 solmua) kahden 100 kW:n sähkömoottorinsa ansiosta, jotka saavat virtansa kuuden BMW i -akkupaketin 240 kWh:n energiasta, ja se on suunniteltu vähentämään sen käyttämiseen tarvittavaa energiamäärää perinteiseen runkoon verrattuna huikeat 80 %. Saalis on kuitenkin se, että vene lupaa vain 62 mailia (50 meripeninkulmaa) matkaa ennen kuin se on ladattava.

Todella mielenkiintoinen osa The Icon:ssa on kuitenkin se, että se on myös luotu yhteistyössä säveltäjä Hans Zimmerin kanssa, sillä mies legendaaristen ääniraitojen, kuten Pirates of the Caribbean, takana on luonut ääniraidan, joka soi rungossa Dolby Atmos -äänijärjestelmästä, tarjotakseen kokemuksen, jonka tarkoituksena on edistää "kestävästä vesimatkailusta nauttimista".
Vaikka tämä on itse asiassa tuotantovalmis meriajoneuvo, se näyttää olevan melko kapea vaihtoehto, joten älä odota näkeväsi The Icon paikallisessa venesatamassasi lähiaikoina.

Tyde tekee yhteistyötä BMW:n kanssa kehittääkseen täyssähköisen The Icon -veneen
BMW Group
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä