Suomi
Gamereactor
artikkelit

Ubisoft E3 2015: Kaikki tärkeimmät julkistukset

Kaikki suurimmat uutiset ja paljastukset Ubisoftin E3 2015 -lehdistötilaisuudesta yhdessä kätevässä listassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on ollut vahva vuodesta toiseen E3-messuilla, eikä 2015 ollut poikkeus. Lehdistötilaisuus alkoi uuden South Park -roolipelin paljastuksella. Matt Stone ja Trey Parker esittelivät lavalla South Park: The Fractured But Wholen, joka jatkaa ensi vuonna The Stick of Truthin tarinaa.

Tämän jälkeen tiedossa oli uusi julkistus. For Honor on lähitaistelua painottavaa moninpelitoimintaa, jossa yhteen ottavat ritarit, viikingit ja samurait keskiaikaisissa tunnelmissa. Kyse on 4vs4-mittelöistä, joissa jokainen isku voi päättää kohtaamisen.

Strategiafanit saivat myös hyvän uutisen. Anno 2205 jatkaa Ubisoftin kaupunginrakentelua, mutta entistä futuristisemmissa olosuhteissa. Tiedossa on muun muassa Kuun asuttaminen ensi vuonna ilmestyvässä pelissä.

Vastapainoksi Ubisoft heitti ilmoille kolme vauhdikasta tapausta. Ensimmäinen näistä oli Trial Fusionin uusi Awesome Level Max Edition -lisäri, joka sisältää 40 uutta rataa ja minipeliä. Se ilmestyy PC:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle 14. päivä heinäkuuta. Toinen oli puolestaan uusi Trackmania-peli. Trackmania Turbo on luvassa kaikille nykyalustoille ja tarjoaa muun muassa satunnaisesti luotuja ratoja yhdellä napin painalluksella. Lopuksi The Crew saa sekin laajennusosan. DLC nimeltään Wild Run iskee pelaajien hyppysiin marraskuussa.

Tämä on mainos:

Ubisoft löi tiskiin myös useita merkittäviä päivämääriä. The Division julkaistaan 8.3.2016 ja Rainbow Six: Siegen beta käynnistyy 24. syyskuuta. Jälkimmäisestä esitettiin myös runsasmittainen live-pelikuvavideo, mikä kannattaa ehdottomasti käy tarkistamassa. Muista käydä lukemassa myös Gamereactorin tuore E3-ennakko The Divisionistä täältä.

Lehdistötilaisuus paketoitiin valmiiksi aikaisemmin kokonaan paljastamattomalla jatko-osalla. Tiedossa on nimittäin jatkoa pitkäaikaiselle Ghost Recon -sarjalle. Puitteet ovat kuitenkin täysin uudet. Ghost Recon: Wildlands sijoittuu avoimeen pelimaailmaan latinalaisessa Amerikassa ja se on vahvasti yhteistyöhön panoittuva. Yhtäläisyyksiä voi vetää esimerkiksi The Divisioniin sekä Just Cause -pelisarjaan. Katso pelin julkistustraileri alta.

Kaikki E3-messujen uutiset, trailerit ja ennakot löytyvät Gamereactorin teemasivulta täältä.

HQ
Tämä on mainos:
Ubisoft E3 2015: Kaikki tärkeimmät julkistukset


Ladataan seuraavaa sisältöä