Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
XDefiant

Ubisoft julkisti pelin Tom Clancy's XDefiant

Värikäs moninpelipyssyttely on free-to-play

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on julkistanut uuden pelin Tom Clancy's XDefiant. Verkkosivun mukaan tulossa on free-to-play-periaatteella toimiva areenapyssyttely kokoonpanolla 6v6 ("free-to-play, fast-paced arena shooter that combines intense gunplay with personalized loadouts and specialized factions"). Luvassa on toki useita erilaisia pelimuotoja, kuten Domination ja Escort, eivätkä matsit ainakaan luvatusti toista itseään.

Erilaisia ryhmittymiä ovat Wolves, Outcasts, Cleaners ja Echelon. Mikäli nimet kuulostavat tutuilta niin hyvä, sillä ryhmittymät on poimittu muista Tom Clancy's -peleistä. Tulevaisuudessa peliin lisätään muitakin ryhmittymiä kuin jo tässä mainitut.

Peliä kehittää Ubisoft San Francisco, mutta julkaisupäivä ei ole tiedossa. Alustat tulevat olemaan PC, PS4, PS5, Xbox One ja Xbox Series X (ja S). Suljettuun betailuun päästään Yhdysvalloissa ja Kanadassa 5. elokuuta.

Katso julkistustraileri alta täällä Gamereactorissa.

HQ
XDefiant
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
XDefiant luopuu Tom Clancyn nimestä

XDefiant luopuu Tom Clancyn nimestä

UUTINEN. Kirjoittaja Toni Turunen

Ubisoft ilmoitti, että tuleva ilmaispeli Tom Clancy's XDefiant tunnetaan nyt pelkästään nimellä XDefiant. - Sisäpiiritestit tarjoavat mahdollisuuden tutustua pelin...Ladataan seuraavaa sisältöä