Suomi
Gamereactor
uutiset
Rocksmith

Ubisoft kritisoi kriitikkoja

Julkaisija tuohtui Rocksmithin arvioista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoftin Laurent Detoc on Gamassa kritisoinut Rocksmithin saamaa vastaanottoa pelilehdistössä. Detocin mielestä kriitikot eivät osaa innostua uusista asioista.

"Niin paljon kuin he haluavatkin innovaatiota, eivät he oikeasti halua sitä. Me, ihmisinä, pidämme siitä minkä me tunnemme. Samalla kun alamme kehittyy, meidän täytyy olla aikuisempia ja pystyä katsomaan sisältöä kuin oikeat kuluttajat eikä vain kuin pelaajat. Meidän pitää arvostella tuotteita sellaisina kuin ne ovat. Et voi verrata Just Dancea Assassin's Creediin. Emme voi odottaa kriitikoiden olevan eksperttejä kaikessa mahdollisessa."

Rocksmithin Metacritic-arvosana on tällä hetkelle 77. Se ei ole vielä ilmestynyt Euroopassa paikallisten tekijänoikeuskiistojen vuoksi.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

RocksmithScore

Rocksmith

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Musiikkipelirintaman hiljaisuuteen on tulossa muutos, sillä vuosi sitten jenkeissä julkaistu Rocksmith tekee vihdoin tuloaan Eurooppaan.

Rocksmith

Rocksmith

ENNAKKO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Ubisoftin Rocksmithin tavoite kaukana bilepeligenrestä. Tämän pelin pointtina on ainoastaan oppia soittamaan kitaraa.Ladataan seuraavaa sisältöä