Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft on asettanut päivämäärän vuoden 2022 Six Invitationalille

Turnaus alkaa 7. helmikuuta ja pelataan liveyleisön edessä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kuten eilen aavistelimme, Ubisoft on nyt nostanut verhon vuoden 2022 Six Invitationalia koskien ja paljastanut, milloin huippuluokan Rainbow Six: Siege -turnaus järjestetään. Kuten lehdistötiedotteessa todettiin: turnaus järjestetään 7.-19. helmikuuta, ja siinä on jopa live-yleisö muutaman viimeisen pelipäivän ajan.

Osallistujat suuntaavat Montrealin Place Belliin seuraamaan toimintaa sen edetessä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Six Invitational -tapahtumassa on live-yleisö vuoden 2020 turnauksen jälkeen.

Tarkka ajankohta seuraavassa:


  • Lohkovaihe - 7.-11. helmikuuta

  • Pudotuspelit, osa I - 13.-15. helmikuuta

  • Pudotuspelit, osa II ja Grand Final - 17.-19. helmikuuta

Itse tapahtumassa on myös huikea 3 miljoonan dollarin palkintopotti, josta 20 joukkuetta taistelee, ja kuten tavallista, Siege-pääpelin faneille seuraava sisältövuosi paljastetaan turnauksen jälkimmäisen (mahdollisesti jopa viimeisen) päivän aikana.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä