Suomi
Gamereactor
lifestyle

Universalin Dark Universe tuo hirviöt kansan eteen näkymätöntä miestä myöten

Floridan Orlandossa avataan ensi vuonna huvipuisto Epic Universe.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Universal on suuria suunnitelmia Epic Universe puistolleen Universal Orlando Resort. Tämä sisältää viisi yksilöllisesti muotoiltua maailmaa, joista yksi on kehystetty Super Nintendo World, toinen How to Train Your Dragon ja kolmas on vähemmän brändikohtainen ja nimeltään Dark Universe.

Tämä on perinteisempi tyyli tarjota kauhu- ja pelottava teema-alue, jota näemme monissa teemapuistoissa ympäri maailmaa, ja kun tämä alue avataan ensi vuonna, Universal on paljastanut, mitä se tarjoaa.

Sen lisäksi, että paikat ja alueet on suunniteltu häiritsemään ja pelottelemaan faneja kammottavalla estetiikalla, siellä on myös kaksi asianmukaista nähtävyyttä. Ensimmäinen on Monsters Unchained: The Frankenstein Experiment, ja tässä nähdään Victor Frankensteinin lapsenlapsenlapsenlapsenlapsen tyttärentytär, jonka tehtävänä on kuntouttaa useita maata vaivaavia hirviöitä ja yrittää lopulta kesyttää myös Dracula. Toinen ratsastus on Curse of the Werewolf ja se on pyörivä vuoristorata, jossa zoomaat metsäpolkua pitkin välttäen pimeässä vaanivia ihmissusia.

Nämä nähtävyydet ovat parin teemaravintolan päällä, kuten Das Stakehaus (vampyyriteemainen pihviravintola) ja The Burning Blade Tavern (taverna, joka syttyy liekkeihin 20 minuutin välein).

Tämä on mainos:

Mutta suurin asia, joka kiinnitti huomiomme, on hahmojen tapaaminen ja tervehdys ja kuinka Universal näyttää vetävän kaikkien aikojen suurimman huijauksen. Kun vaellat Darkmoorin kylässä (kuten aluetta kutsutaan), voit löytää näyttelijöitä, jotka ovat pukeutuneet Frankenstein's Monster, Bride of Frankenstein, Ygor ja Invisible Man... Emme ole varmoja, miten voit koskaan kertoa, että hän todella on siellä, mutta tämä näyttää kypsältä tilaisuudelta hauskoille valokuville ja selfieille hahmon kanssa, jota ei tunnetusti voida kuvata helposti.

Oletko menossa Darkmooriin ensi vuonna?

Universalin Dark Universe tuo hirviöt kansan eteen näkymätöntä miestä myöten
Universal
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä