Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed IV: Black Flag

Useita Assassin's Creed -pelien uusiksi tehtyjä versioita on työn alla

Muitakin kuin Black Flag.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime vuonna alettiin huhuilemaan siitä, että Ubisoft olisi tekemässä uudelleen merirosvopelin Assassin's Creed IV: Black Flag. Nyt sitten on paljastunut, että muitakin Assassin's Creed -pelejä on määrä tehdä uusiksi.

Ubisoftin itsensä mukaan on toimitusjohtaja Yves Guillemont'n suulla kerrottu, että useita uusiksi tehtyjä versioita on työn alla.

"Firstly, players can be excited about some remakes, which will allow us to revisit some of the games we've created in the past and modernize them; there are worlds in some of our older Assassin's Creed games that are still extremely rich."

Ubisoft on jo aiemmin ilmoittanut panostavansa mittavasti Assassin's Creediin, ja se tarkoittaa myös uuden pelin lanseerausta säännöllisessä tahdissa. Sekin selvisi, että tänä vuonna julkaistavan Assassin's Creed Shadowsin jälkeen tuleva Assassin's Creed Codename Hexe tulee olemaan hyvin erilainen kuin mihin tähän asti on totuttu.

Nyt täytyy pelaajana vain toivoa, ettei tavaraa tule liikaa, jolloin iskee uupumus ja tylsistyminen, vaikka pelit hyviä olisivatkin.

"--- there will be plenty of experience variety. The goal is to have Assassin's Creed games come out more regularly, but not for it to be the same experience every year. There are a lot of good things to come, including Assassin's Creed Hexe, which we've announced, which is going to be a very different game from Assassin's Creed Shadows. We're going to surprise people, I think."

Assassin's Creed IV: Black Flag

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä