Suomi
Gamereactor
lifestyle
Despicable Me 4

Uudet Lego Despicable Me setit ovat tulossa

Ja ei, et voi ostaa live-kokoista kätyriä. Se oli vain aprillipila.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lego räjäytti monet meistä maanantaina, kun tanskalainen palikoidenrakennusyritys paljasti luonnollisen kokoisen Lego Minion -sarjan, joka näytti olevan noin viisi jalkaa korkea ja todennäköisesti rakennettu kymmenistä tuhansista palikoista. Onneksi se oli vain aprillipila, mutta se oli myös teaser tulevista asioista, kun uusia Lego Despicable Me -settejä on paljastettu.

Lego ja Illumination muodostavat yhdessä joukon settejä, jotka heijastavat tulevaa Despicable Me 4. Animaatiosarjan fanit voivat saada käsiinsä joko Minions and Gru's Family Mansion tai sen sijaan Brick-Built Gru and Minions. Jokainen sarja julkaistaan 1. toukokuuta, ja mitä tulee kunkin sarjan yksityiskohtiin, voit oppia lisää molemmista alla.

Minions and Gru's Family Mansion -sarja sisältää 868 osaa, se on 27 cm korkea, 21 cm leveä ja 11 cm syvä. Sen vähittäismyyntihinta on 99.99 € / 99.99 dollaria / 89.99 puntaa.

Tämä on mainos:

Brick-Built Gru and Minions setti kellot 839 kpl, seisoo 28 cm korkea, 23 cm leveä ja 16 cm syvä. Se maksaa sinulle takaisin €54.99 / $54,99 / £49.99.

Aiotko noutaa jommankumman sarjan?

Despicable Me 4
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä