Suomi
Gamereactor
lifestyle

Uusi lentoyhtiö antaa koirien lentää ensimmäisessä luokassa

Se hemmottelee pentukavereitasi ennen kuin ne lähtevät taivaalle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Koiran kanssa lentäminen on melko paljon vaivaa, kuvittelisin. En ole koskaan tehnyt sitä, ja nyt kun omistan saksanpaimenkoiran, en usko koskaan. Mutta yksi lentoyhtiö haluaa antaa koirakumppaneillesi ansaitsemansa kohtelun.

BARK Airin toimitusjohtaja Matt Meeker loi idean, kun hän ei voinut lentää tanskandogginsa kanssa. "Huolehdimme kaikesta koiralle yrittäen vähentää sen ahdistusta ja stressiä, jotta heillä olisi mukavin ja peloton kokemus lentokoneessa", hän kertoi Reutersille.

BARK Air -kokemuksesi alkaa siitä, että sinä ja koirasi saavutte loungeen, joka on täynnä herkkuja ja jossa on nopea sisäänkirjautuminen. Siellä on jopa kylpylä, jos pidät siitä. Lentoa kohden on vain 10 lippua, joten koirat majoitetaan, ja tällä hetkellä voit lentää vain New Yorkin, Los Angelesin ja Lontoon välillä.

"Toimimme tänään tappiolla, kun aloitamme. Ajatuksena on, että ajan myötä meillä on melko selkeä polku alentaa kuluttajahintaa ja alentaa kustannuksiamme. Se tuo mukanaan mittakaavaa ja enemmän reittejä", Meeker selittää.

Tämä on mainos:

Jo nyt pyyntöjä tulvii lisää kohteita, jotta ihmiset voivat viedä pentukaverinsa lomalle ilman vaivaa.

Uusi lentoyhtiö antaa koirien lentää ensimmäisessä luokassa


Ladataan seuraavaa sisältöä