Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Uusi Star Trek: Strange New Worlds yksinoikeudella suoratoistoensi-illassa

Nyt on paras aika olla "trekkeri".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Star Trekin mahtava maailma on saanut uuden elämän useamman kerran viime vuosina niin TV-sarjojen kuin menestyselokuvienkin muodossa. Jokainen on sijoittunut eri vaiheeseen rakastettua tieteissarjaa, ja nyt onkin paras aika olla "trekkeri". Paramount on keskeinen tekijä Star Trekin uudessa tulemisessa. Aiemmin tänä vuonna Star Trek: Discoveryn neljäs kausi sai ensi-iltansa yksinoikeudella Paramount+ -suoratoistopalvelussa, ja nyt tuotantoyhtiö tarjoaa uuden herkkupalan Paramount+ -tilaajille. Kyse on upouudesta yksinoikeudellisesta Star Trek -ohjelmasta.

Star Trek: Strange New Worlds asettaa jälleen tähtialus U.S.S. Enterprisen keskiöön, ja joukko seikkailijoita suuntaa avaruuden tyhjyyteen suorittamaan tehtäviä Starfleetille. Sarja lupaa joukon ennen kokemattomia tarinoita, ja toimii samalla esiosana sarjalle, joka aloitti koko Star Trekin: The Original Series.

Mitä sopii odottaa Star Trek: Strange New Worldsilta?

Jo nyt lukijalla on ajatus siitä, mitä Paramountin uusi yksinoikeudellinen sarja tarjoaa. On silti syytä kertoa hieman lisääkin. Enterprisen kapteeniksi asettuu Christopher Pike, mikä miellyttänee trekkereitä.

Starfleetin kuuluisa jäsen pääosassa Star Trek: Strange New Worldsissa Pike Enterprisen miehistöineen pelastaa kadonneita upseereita, ohjaa katastrofia ennustavia komeettoja uusille urille, neuvottelee avaruusolioiden kanssa ja hoitaa kaikenlaisia tappavia ja vaarallisia voimia ja pahiksia matkan varrella.

Miten Star Trek: Strange New World istuu osaksi muuta universumia?

Koskapa Paramount+ -palvelun yksinoikeussarja keskittyy Piken aikaan Enterprisen ohjaksissa, on luvassa koko joukko noina toiminnallisina vuosina tapahtuneita seikkailuja. Ikoninen Vulcan Spock on tietenkin tärkeä osa ohjelmaa, ja on kiinnostavaa seurata näiden kahden vuorovaikutusta. Trekkerit kun tietävät jo, miten tulevaisuudessa käy.

Niin ikään ohjelmassa käsitellään hahmoja Star Trek: Discoveryn toiselta kaudelta, joten odotettavissa on niin jatkumoa kuin risteytymistä kahden sarjan kesken varsinkin nyt, kun Star Trek: Discoveryn neljäs kausi saatiin hiljan päätökseen. Jos et ole vielä katsellut Star Trek: Discoverya, on nelikausinen sarja katsottavissa yksinoikeudella Paramount+ -palvelussa.

Ketkä tähdittävät Star Trek: Strange New Worldsia?

Koska mukana on jatkumoa Star Trek: Strange New Worldsin ja Star Trek: Discoveryn kesken, näyttelijät tulevat olemaan osittain samat.

Anson Mount palaa Pikena, Ethan Peck on edelleen Spock, ja Rebecca Romijn on taas kerran Number One.

Lisäksi mukana on joukko uusia näyttelijöitä, joista monet ovat mukana Star Trekissa ensimmäistä kertaa. Aika siis näyttää, miten he istuvat mukaan universumiin ja Enterpriseen.

Kuinka monta jaksoa sarjassa on?

Star Trek: Strange New Worldsin ensimmäinen kausi on jo alkanut, sillä Euroopan osalta ensi-iltaa vietettiin 6. toukokuuta 2022. Star Trekin toimintaa on runsaasti luvassa: kymmenen jaksoa on tulossa ulos, yksi jokaisena torstaina aina 7. heinäkuuta 2022 saakka. Sisältö ei siis kesken lopu.

Sama pätee tulevaisuuteenkin, sillä Paramount on jo näyttänyt vihreää valoa toiselle Star Trek: Strange New Worldsin kaudelle, joka saapuu katsottavaksi vuonna 2023 uuden kymmenen jakson voimin.

Missä Star Trek: Strange New Worlds on katsottavissa?

Koskapa kyseessä on Paramount+ -palvelun yksinoikeudellinen sarja, voi Star Trek: Strange New Worldsin suoratoistaa Paramountilla jo nyt. (https://www.paramountplus.com/)

Katso Star Trek: Strange New Worldsin traileri tästä (lisää traileri Paramount+ -logon kanssa)

Saadaksesi käsityksen Star Trek: Strange New Worldsin tarjonnasta katso TV-sarjan traileri. Luvassa on erilaisia tilanteita joihin Pike, Spock ja Enterprise miehistöineen joutuvat ensimmäisen kauden aikana.

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä