Suomi
Gamereactor
lifestyle

Uusi teleskooppi on havainnut avaruudessa jättimäisen kysymysmerkin

Ehkä kaukaisten muukalaisten sivutehtävä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

James Webb -avaruusteleskooppi on teleskoopin ihme, ja se on antanut meille uuden ja uskomattoman yksityiskohtaisen kuvan kaukaisesta avaruudesta viime aikoina. Tuossa kuvassa kotkasilmäiset avaruusharrastajat huomasivat kysymysmerkin.

Tällä hetkellä on epäselvää, mikä kysymysmerkki voisi olla. Henkilökohtainen teoriani on, että maailmankaikkeus vain todella ihmettelee, mitä tapahtuu maaplaneetalla, mutta ihmisillä, jotka tietävät enemmän kuin tämä vaatimaton toimittaja, on parempia ideoita. "Se on luultavasti etäinen galaksi tai mahdollisesti vuorovaikuttavia galakseja (niiden vuorovaikutukset ovat saattaneet aiheuttaa vääristyneen kysymysmerkin muodon)", Baltimoren avaruusteleskoopin tiedeinstituutin (STScI) edustajat kertoivat Space.com.

"Tämä saattaa olla ensimmäinen kerta, kun näemme tämän nimenomaisen kohteen", lisäsi STScI. "Lisäseurantaa tarvittaisiin, jotta varmuudella saataisiin selville, mikä se on. Webb näyttää meille monia uusia, etäisiä galakseja — joten paljon uutta tiedettä on tehtävä!"

Mikä mielestäsi salaperäinen kysymysmerkki voisi olla?

Tämä on mainos:
Uusi teleskooppi on havainnut avaruudessa jättimäisen kysymysmerkin


Ladataan seuraavaa sisältöä