Suomi
Gamereactor
lifestyle

Uusi TMNT-sarjakuva julkaistaan heinäkuussa

Paluuta New Yorkin viemäreihin johtaa Jason Aaron.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Palkittu sarjakuvakirjailija Jason Aaron siirtyy Teenage Mutant Ninja Turtlesin kirjoittajaksi. IDW-julkaisu työskentelee parhaillaan TMNT-sarjakuvien uudelleenkäynnistämiseksi, koska näyttää siltä, että kilpikonnilla on paljon tuoreita silmiä niihin nyt Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhemin menestyksen jälkeen.

"Uuden TMNT-sarjakuvasarjan käynnistäminen hahmojen 40-vuotisjuhlan keskellä on selvästi yksi niistä unelmatöistä kaikista sarjakuvaunelmatöistä." Aaron kertoi Comicbook.com. "Erityisesti minulle, lapselle, joka rakastui Turtlesiin ensimmäisen kerran kaikki nuo vuodet sitten alkuperäisen Mirage Studios -sarjan takia, ostamalla uraauurtavia asioita tuoreeltaan telineestä, sarjakuvia, jotka potkivat sinua kasvoihin toiminnantäyteisellä sisullaan ja loistavan raa'alla asenteellaan. En voisi olla enemmän kunnia ja innoissani saadessani lisätä tuohon arvostettuun sarjakuvakasvojen potkimisen perintöön, varsinkin osana hämmästyttävää IDW-juoksua, joka on laajentanut Turtlesin maailmaa ja aikajanaa niin rohkeilla ja jännittävillä tavoilla."

IDW on julkaissut Turtles-sarjakuvia vuodesta 2011 lähtien, ja päättää nykyisen juoksunsa käynnistää Teenage Mutant Ninja Turtles uudelleen Aaronin tuoreella näkökulmalla heinäkuussa. Aiotko tutustua uuteen sarjakuvasarjaan?

Uusi TMNT-sarjakuva julkaistaan heinäkuussa
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä