Suomi
Gamereactor
lifestyle

Uusi treffisovellus on nimeltään Duolingo rakkautta etsiville

Käyttäjät ovat yhteydessä muihin, jotka oppivat suhdetunteja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uudella treffisovelluksella nimeltä Pair on tällä hetkellä 400 ihmisen pituinen jonotuslista, ja se haluaa muuttaa treffipeliä. Sen sijaan, että sinun tarvitsee vain pyyhkäistä löytääksesi mahdollisen kumppanin, Pair sen sijaan antaa sinun suorittaa oppitunteja, jotka perustuvat suhdetaitojen oppimiseen.

Käyttäjät oppivat kiintymystyyleistä, rakkauskielistä, ydinarvoista, viestinnästä, rajoista ja paljon muuta. Olet yhteydessä toiseen käyttäjään, joka käy läpi samoja oppitunteja myös oppimisen aikana.

Pairin perustaja ja toimitusjohtaja Richa Raval sanoi, että sovellus on suunniteltu välttämään ajanhukkaa. Puhuessaan Metro UK: n kanssa hän sanoi: "Rajoitamme aktiivisten keskustelujen määrää, joita käyttäjä voi käydä samanaikaisesti, ja rajoitamme aikaa, jonka he voivat keskustella sovelluksessa, ennen kuin kehotamme heitä menemään videopuheluun tai henkilökohtaiseen päivämäärään."

Ihmiset etsivät nyt terveempiä suhteita eikä vain nopeaa korjausta, joten voi olla, että Pair on pian uusi treffialusta sinkkuille.

Tämä on mainos:
Uusi treffisovellus on nimeltään Duolingo rakkautta etsiville


Ladataan seuraavaa sisältöä