LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   Uusi tutkimus väittää, että pelaajilla on riski kuulon heikkenemiseen, tinnitukseen

   Sano se uudelleen?

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   BMJ Public Healthin julkaisema uusi tutkimus ehdottaa, että jos olet pelaaja, sinulla on suurempi kuulon heikkenemisen ja tinnituksen riski, koska altistut mahdollisesti vaarallisille äänitasoille. Kokonaiskatsaukseen osallistui 14 tutkimusta, joissa tarkasteltiin yli 50 000 ihmisen tapauksia.

   Voit tietysti vähentää pelin äänenvoimakkuutta, jos se on liian kovaa, mutta ilmeisesti äänenvoimakkuuden korkeus ei ole ainoa ongelma, ja kuulokkeiden kautta tapahtuvan äänen räjäyttämiseen käyttämäsi aika voi myös olla haitallinen tekijä kuulollesi. Jos sinulla on kaveri, joka rakastaa myös huutaa mikrofonin alas, saatat haluta alkaa mykistää hänet korviesi säästämiseksi.

   BMJ kehottaa ihmisiä lisäämään tietoisuutta tästä asiasta, samalla tavalla kuin elävän musiikin tiedetään aiheuttavan kuulo-ongelmia. Aikuinen voi kuunnella 80 desibeliä (dB) neljäkymmentä tuntia viikossa, mutta sen jälkeen hänen pitäisi kuunnella vain 85 tuntia neljä tuntia viikossa ja 90 tuntia ja viisitoista minuuttia. Lasten tulisi kuunnella näitä melutasoja vielä vähemmän aikaa.

   Koska tutkimuksessa ammuntapelien äänitasoiksi todettiin 88,5–91,2 dB, on selvää, että saatat haluta pitää äänesi alhaalla peleissä, vaikka haluaisit kuulla vihollisen askeleet lähestyvän.

   Tämä on mainos:
   Uusi tutkimus väittää, että pelaajilla on riski kuulon heikkenemiseen, tinnitukseen


   Ladataan seuraavaa sisältöä