Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Uusia Xbox 360:n pelejä tulossa yhteensopivaksi Xbox Onelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Xbox Onen ja Xbox 360:n yhteensopivien pelien lista on jälleen täydentymässä. Xbox Onelle toimii jo nyt yli 120 peliä vanhalta konsolisukupolvelta ja lisää on tulossa. Tiedossa ovat esimerkiksi Bomberman Live, Geometry Wars 2, Alan Wake's American Nightmare, Tekken Tag Tournament 2, Halo Wars ja Castlevania: Symphony of the Night. Tarkkaa julkaisuaikataulua näiden suhteen ei ole vielä virallisesti paljastettu, mutta esimerkiksi Tekken Tag Tournament 2 on ollut jo ladattavissa preview-käyttäjille.

Lisäksi viime viikonloppuna huomiota herätti Rockstarin loistavan länkkäriseikkailun Red Dead Redemptionin ilmestyminen ladattavaksi. Microsoftin Major Nelsonin ilmoitti Redditissä, että kyse oli testaukseen liittyvästä vahingosta, eikä peliä ollut vielä tarkoitus julkaista. Peli on nyt otettu pois käytöstä, eikä sitä voi pelata vaikka sen olisi ehtinyt ladata. Virallinen julkaisu on kuitenkin tiedossa lähiaikoina, mutta tarkkaa päivää ei kerrottu.

Red Dead Redemption

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...Ladataan seuraavaa sisältöä