Suomi
Gamereactor
lifestyle

Uusin Pokémon-yhteistyö on ihanaa, mutta leuat loksauttavan kallista

Pokémon Company on tehnyt yhteistyötä Fendin ja japanilaisen designtalon FRGMT:n kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Pokémon Company ei ole vieras yhteistyölle. Vuosien varrella olemme nähneet kaikenlaisten tuotemerkkien lyöttäytyvän yhteen japanilaisen taskuhirviön luojan kanssa, ja nyt toinen on liittynyt tähän taisteluun. Muotiyritys Fendi on yhdistänyt voimansa japanilaisen suunnittelutalon FRGMT:n kanssa luodakseen valikoiman Pokémon Dratin-, Dragonair- ja Dragonite-pohjaisia tuotteita. Kokoelma kattaa vaatteita, asusteita ja laukkuja, joista jokaisella on hintapiste, joka saa silmäsi räjähtämään kuopistaan ja leukasi putoamaan kuin Looney Tunes merkki.

Kieltämättä monet tuotteista ovat suorastaan suloisia ja siistejä. Chaps voi saada vastaavan Dragonite-paidan ja housusetin hieman yli 3 500 dollarilla tai sen sijaan korttikotelon, jossa on Pokémon, 450 dollarilla. Naiset voivat saada laukkuja missä tahansa välillä 9,400–1,550 dollaria, vastaavasti, tai huivin edelleen megahintaan, mutta kohtuullisempaan 240 dollarin tunnisteeseen. #10
Voit tutustua koko miesten ja naisten tuotteiden valikoimaan täällä, vaikka se ei todennäköisesti ole kokoelma, johon monet meistä haluavat ostaa.

Uusin Pokémon-yhteistyö on ihanaa, mutta leuat loksauttavan kallista
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä