Suomi
Gamereactor
uutiset
Burnout Paradise

Uusintakierros Paradise Cityyn

The Ultimate Boxille julkaisuaika

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA on vahvistanut julkaisevansa Burnout Paradisen ehostetun The Ultimate Box -painoksen Playstation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle 5. päivä helmikuuta. Paketti sisältää kaikki tähän mennessä kaahailuhittiin tehdyt päivitykset sekä uuden Party-bilepelitilan. Pelin alkuperäisen version omistajat pääsevät Party-pakettiin käsiksi ostamalla sen Playstation Networkista tai Xbox Livestä.

Täysin uusi Party-pelimuoto keskittyy samalla koneella kisailuun vuoron perää. Tarjolla on useita erilaisia haasteita, jotka jakautuvat taito-, nopeus- ja temppukisoihin. Vauhti-iloitteluun pääsee mukaan jopa kahdeksan pelaajaa.

Party-paketin ohella peli saa myös muutamia mielenkiintoisia päivityksiä. Kisoihin esimerkiksi lisätään kauan kaivattu mahdollisuus uusintayritykseen, ja karvalakkiluokan autojen käyttäytymistä helpotetaan. Lisäksi Playstation 3 -versio saa uuden Burnout Paradise Network -kanavan, jolla tiedotetaan Burnout Paradisen tapahtumista.

Burnout Paradise The Ultimate Boxin julkaisu on merkittävä, koska sen mukana Burnout-sarja kurvaa myös pc-pelaajien ulottuville. Aiemmin sarja on pysytellyt visusti vain konsolipelaajien yksinoikeutena. Pc-versio vastaa sisällöllisesti konsoliversioita, mutta sisältää silotellun grafiikan ja tuen jopa kolmen näytön laajakuvakokoonpanoille.

Burnout Paradise
Burnout Paradise
Burnout Paradise
Burnout Paradise
Burnout Paradise

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Burnout ParadiseScore

Burnout Paradise

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Criterion päätti pistää koko Burnout-sarjan täysremonttiin. Sekä kehittäjän että pelaajien onneksi valinta oli erinomainen.

2
Criterion ei suunnittele Burnout-kokoelmaa

Criterion ei suunnittele Burnout-kokoelmaa

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Erilaiset remasteroinnit, HD-päivitykset ja vanhojen pelien uudelleenjulkaisut tuntuvat olevan arkipäivää nykyisellä konsolisukupolvella. Tämän pohjalta voisi olettaa,...Ladataan seuraavaa sisältöä