Suomi
Gamereactor
uutiset
Dragon Age II

Uusia Bioware-sarjakuvia tulossa

Myös Mass Effect saa lisää materiaalia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bioware on ilmoittanut New York Comic-Conissa uusista sarjakuvista sekä Dragon Age että Mass Effect -universumeihin. Dragon Age jatkaa aiempien sarjisten tarinaa Until We Sleep -minisarjalla, jonka tarinan kirjoittaa Biowaren David Gaider ja kuvituksen hoitaa jo vakioksi muodostunut Chad Hardin. Ensimmäinen numero ilmestyy maaliskuun 27. päivä.

Dragon Age II

Dragon Agesta julkaistaan myös The World of Thedas -ensyklopedia, joka sisältää satoja kuvia ja kaiken mitä vain haluatkin tästä maailmasta tietää. Tämä julkaistaan huhtikuun 3. päivä.

Mass Effectin puolella tarjolla on jotain hieman omalaatuisempaa. Blasto: Eternity is Forever kertoo ehkä ainoasta Hanar-Spectrestä, jolla on kuvauksen mukaan rakastaja joka satamassa ja ase joka lonkerossa.

Tämä yhden numeron erikoinen on syntynyt Mac Waltersin kynästä, ja sen on kuvittanut Omar Francia. Lehti ilmestyy Dark Horse Digitalin kautta marraskuun 7. päivä, eli samana päivänä kuin Mass Effect Trilogy.

Dragon Age II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Dragon Age II: Legacy -lisäosaScore

Dragon Age II: Legacy -lisäosa

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Dragon Age 2:n ensimmäinen ladattava lisäosa on ilmestynyt ja Matti tarkisti mitä uutta perintöä se tuo lohikäärmeiden aikaan.



Ladataan seuraavaa sisältöä