Suomi
Gamereactor
uutiset
Dead Space 3

Dead Space 4:n huhutaan peruuntuneen

Dead Space 3 ei saavuta myyntitavoitteitaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jälleen yksi nimetön, kasvoton, hajuton ja mauton lähde on avautunut sisäpiirinasioista ja paljastanut VG:lle, että Dead Space 4 on torpattu jo lähtöviivalle.

Dead Space 3 ei ilmeisesti ole täyttänyt EA:n kovia myyntitavoitteita, mikä on johtanut esituotannon keskeyttämiseen ja lähteen mukaan jopa Visceral Montrealin sulkemiseen.

Myös Dead Space 3:n kehittely meinattiin kuulemma jättää kesken, ja budjettia leikattiin useaan kertaan. EA myös väänsi Visceralia tekemään pelistä toiminnallisemman ja matkimaan Mass Effectiä. Aseiden luodit yhdistettiin viime hetkellä yhden "kaliiperin" alle, jotta peliin saatiin kammettua mikromaksujärjestelmä.

EA:n Frank Gibeau on kertonut aiemmin, että yhtiön ydinpelien pitää myydä yli viisi miljoonaa kappaletta, jotta niille voidaan tehdä jatkoa. EA on myös kertonut "uudelleenjärjestelevänsä" studioitaan Los Angelesissa ja Montrealissa. Joidenkin mukaan se on tarkoittanut potkuja koko Visceralin porukalle.

EA ei suostunut kommentoimaan huhuja.

Dead Space 3
Dead Space 3Dead Space 3Dead Space 3Dead Space 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dead Space 3Score

Dead Space 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Dead Space -sarja harppaa uusimmassa osassaan selvästi toimintaräiskeen puolelle, aivan kuin Resident Evil viime syksynä.

0
Dead Space -kolmikko nyt EA Accessissa

Dead Space -kolmikko nyt EA Accessissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Jokin aika sitten Electronic Arts päätti sulkea Visceral Gamesin, joka muistetaan ehkä parhaiten Dead Space -peleistä. Ilmeisesti jonkinlaisena anteeksipyyntönä koko Dead...



Ladataan seuraavaa sisältöä