Suomi
Gamereactor
uutiset

Xbox One ei vaadi jatkuvaa yhteyttä, mutta ei toimi ilman nettiä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Xbox Onen nettivaatimuksista ei mainittu konsolin julkistustapahtumassa, mutta sen jälkeisessä haastattelussa Major Nelson kistää huhutun jatkuvan yhteyden vaatimuksen. Toisaalta hän sanoo, ettei konsolia ei voi käyttää täysin yhteydettäkään. Xbox One siis vaatii yhteyden silloin tällöin, mutta miten usein, jää nähtäväksi.

Poikkeuksena jatkuvaa yhteyttä voivat vaatia täysin verkkopohjaiset pelit, jotka käyttävät Xbox Liveä voimanlähteenään. Se on kuitenkin pelintekijän ratkaisu, eikä Microsoft pakota siihen.

Satunnainen verkkoyhteyden tarve liittynee siihen, että Xbox One on vaatimassa pelien autentikointia ja asentamista 500 gigatavun kiintolevylleen.

Wired raportoi, että pelit sidotaan asennettaessa käyttäjän pelitiliin. Jos pelin myy eteenpäin, toinen käyttäjä joutuu maksamaan tietyn maksun voidakseen pelata.

PC:ltä tutun järjestelmän pluspuolena on luonnollisesti se, etteivät pelit tarvitse levyä enää myöhemmin. Kun peli on kerran sidottu tiliin, sitä voi pelata kiintolevyltä tai sen voi ladata uudelleen milloin vain.

(Uutisen sisältöä on täsmennetty 24.5.)



Ladataan seuraavaa sisältöä