Suomi
Gamereactor
uutiset
State of Decay

Myös State of Decay jäi ilman ikärajaa Australiassa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Australian ikärajapaneeli on selvästi päässyt vauhtiin. Saints Row IV sai kenties kyseenalaisen kunnian olla ensimmäinen uusilla säännöillä kielletty peli, mutta State of Decay pääsi hyväksi kakkoseksi.

Undead Labsin vankkaa suosiota taakseen kerännyt peli meni aussien osalta metsään huumeviittauksissaan. Sen hahmot voivat nimittäin lääkitä itseään vähän kaikella mitä vastaan sattuu tulemaan, yskänlääkkeestä piriin saakka.

Jeff Strain on kertonut studion foorumilla, että he työskentelevät Microsoftin kanssa joidenkin "lääkeaineiden" nimien muuttamiseksi. Homma laitetaan kuntoon tavalla tai toisella, jotta myös aussit pääsevät nauttimaan State of Decaystä.

Myös Fallout 3 joutui Australiassa ongelmiin samoista syistä vuonna 2008, ja tällöin tilanne selvisi vastaavilla nimenmuutoksilla.

State of Decay

Aiheeseen liittyviä tekstejä

State of DecayScore

State of Decay

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Zombeja, zombeja ja vielä kerran zombeja. Joni testasi onko mitta jo täynnä vai riittääkö tila vielä yhdelle aihepiirin pelille.

7
State of Decay on myynyt jo miljoonan

State of Decay on myynyt jo miljoonan

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Undead Labsin näkemys zombimaailmanlopusta ei ollut vailla ongelmiaan, kun se julkaistiin Xbox 360:lle. Ongelmista kuitenkin toivuttiin ja pelistä on tullut menestys.



Ladataan seuraavaa sisältöä