Suomi
Gamereactor
uutiset
Transformers: Rise of the Dark Spark

Uusi Transformers-lisenssipeli tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision on julkistanut uuden Transformers-toimintapelin nimeltä Rise of the Dark Spark, joka tulee käsikynkkää kesällä ensi-iltansa saavan Transformers: Age of Extinction -elokuvan kanssa.

Uutukainen on suunniteltu jatko-osaksi sekä elokuvalle että aiemmille Cybertron-sarjan peleille. Se yhdistää molempien universumit yksiin kansiin ja tarjoaa yli 40 pelattavaa hahmoa. Osapuolet tappelevat keskenään Dark Sparkin hallinnasta sekä yksinpelitarinan että moninpelin merkeissä.

Voiko pelistä sitten tulla jotain vai jääkö se köyhän lisenssipelin tasolle? Ainakin kehittäjävalinta saa skeptiseksi. Cybertron-peleillä kunnostautunut High Moon Studios ei ole projektin ruorissa, vaan pelistä vastaa käännöstehtaana profiloitunut Edge of Reality.

Lisenssipeleille tyypillisesti julkaisua suunnitellaan kaikille yleisimmille alustoille, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa uusia ja vanhoja kotikonsoleita, Nintendo 3DS:ää ja PC:tä.

Transformers: Rise of the Dark Spark

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Optimus Primeä kolmessa eri muodossa

Optimus Primeä kolmessa eri muodossa

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Activision on paljastanut, että Autobottien ikoninen johtaja Optimus Prime on pelattavissa kolmessa eri muodossa Transformers: Rise of the Dark Sparkissa.



Ladataan seuraavaa sisältöä