Suomi
Gamereactor
uutiset
Bayonetta

Kuvia vauhdikkaasta Bayonettasta

Kuin Devil May Cry, mutta villimpi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jo päättyneiden Leipzigin pelimessujen massiivisesta kuva-annista riittää purettavaksi pitkäksi aikaa, ja urakan voi aloittaa vaikka Bayonettasta. Hiljattain julkistettu peli on vähintään mielikuvituksellista matskua: Pelin pääosassa on nuori noita-akka - joka näyttää kyllä enemmän valokuvamallilta - ja vihollisina enkeleiksi tekeyviä piruja. Tyylillisesti Devil May Cryn lennokasta meininkiä muistuttava Bayonetta vetää fantasianupin kaakkoon, sillä neitonen tykittää demonit nurin paitsi molemmissa käsissään, myös molemmissa jaloissaan olevilla pyssyillä. Ja hiuksilla! Tosikoille sopimattomalta kuulostavaa peliä tekee Platinum Games, ja tiimin ohjaajan pallilta löytyykin Devil May Cry -sarjan takana ollut Hideki Kayima.

BayonettaBayonettaBayonettaBayonetta

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
BayonettaScore

Bayonetta

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Tyylikäs Bayonetta on omaperäisyytensä, huippulaadukkaan toteutuksensa ja todella upean toimintansa ansiosta varmasti yksi tulevan vuoden parhaista peleistä.

0
Lady Gaga fanittaa Bayonettaa

Lady Gaga fanittaa Bayonettaa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hieman hitaalla sytytyksellä pelimedia on asian huomannut, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Laulaja Lady Gaga on ilmoittanut Twitterissä diggailevansa kovasti...



Ladataan seuraavaa sisältöä