Suomi
Gamereactor
uutiset
Goat Simulator

Goat Simulator kääntyi Macille ja Linuxille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hiio-hoi joka vuohta vuoli, nyt sitä saa myös Macille ja Linuxlle. Coffee Stain Studios on pistänyt uudet versiot jakoon Steamissä ja tukee ystävällisesti Steam Playtä eli peliä ei tarvitse ostaa uudelleen pelatakseen eri tietokoneilla. Ne, jotka eivät vielä peliä omista, voivat napata sen Steamin kesäalesta.

Vitsinä syntynyt Goat Simulator jatkaa vitsailua myös alustojen suhteen; tokihan peli on vielä tulossa myös Nokian N-Gagelle, ruotsalaisstudio vakuuttelee.

"Simulaattorit" ovat viime aikoina olleet muutenkin nosteessa, sillä Goat Simulatorin vanassa Steamiin pyrkii muun muassa Rock Simulator 2014, jossa voi katsella kivien hyperaktiivista elämää.

Larian Studiosin Cow Simulator 2014:ää puolestaan mainostetaan maailman parhaana lehmäsimuna - sen kanssa voi oppia tekemään modeja Divinity: Original Siniin, jonka editoriin projekti kuuluu.

Goat Simulator
Coffee Stain kuvailee Goat Simulatoria "maailman tyhmimmäksi peliksi". Olisivatpa rämyräiskintöjen tekijät yhtä suoria omissa tiedotteissaan.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Goat SimulatorScore

Goat Simulator

ARVIO. Kirjoittaja Simon Eriksson

Älä anna Simulator-nimen hämätä; ruotsalaisstudio Coffee Stain Studios on tehnyt vuohista kertovan pelin kieli poskessa.



Ladataan seuraavaa sisältöä