Suomi
Gamereactor
uutiset
Areal

Arealin Kickstarter pistettiin jäihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Juuri rahoitetuksi tulleen Arealin Kickstarter on pistetty jäihin Kickstarterin toimesta. Pelin rahoituskampanjasta oli jäljellä enää pari päivää.

Kickstarter ei ole ilmoittanut miksi näin on tehty, mutta jos tutustutaan Arealin rahoitushistoriaan, siinä voidaan huomata yllättävä piikki, jonka avulla keräys saavutti kohteensa. Kenties näihin lahjoituksiin liittyi jotain, joka ei ollut hyväksyttävää Kickstarterin mielestä.

Arealia kehittävä West Games on reagoinut tilanteeseen ilmoittamalla, että he keräävät pelinkehitykseen rahaa nyt suoraan omien sivujensa kautta.

Kehittäjä syyttää epäsuorasti STALKER-sarjasta elantonsa tienaavia yhtiöitä projektin sabotoimisesta. West Games mainostaa Arealia avoimesti STALKER-sarjan henkisenä perillisenä, ja sitä on myös tekemässä alkuperäisen STALKER-pelin käsikirjoittaja Alexey Sytyanov.

Areal

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Areal sai Kickstarter-tavoitteensa täyteen

Areal sai Kickstarter-tavoitteensa täyteen

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

S.T.A.L.K.E.R. -pelisarjan henkinen perillinen Areal on saanut Kickstarter-tavoitteensa täyteen, ja sillä on vielä pari päivää aikaa jatkotavoitteiden kurottelemiseen.



Ladataan seuraavaa sisältöä