Suomi
Gamereactor
uutiset
Hyrule Warriors

Hyrule Warriorsin ensimmäisessä lisäpaketissa yllättävä uusi ase

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hyrule Warriors on kerrassaan mainio toimintapeli, kuten arviostamme voi lukea. Sisältöä on runsaasti ja kaiken koluaville tarjolla on ainakin 100 tunnin edestä pelattavaa. Tämän lisäksi peliin on tulossa myös ladattavaa lisäsisältöä, joista ensimmäinen tulee Nintendolife -sivuston mukaan ulos jo ensi kuussa. Pakettiin kuuluu uusia tehtävien ja asujen lisäksi yksi uusi ase.

Pelin tuottaja Eiji Aonuma julkaisi Miiversessä kirjoituksen, jossa hän kommentoi ensimmäisen lisäsisällön sisältyvää uutta asetta. Kyseessä ei ole mikään uusi maaginen miekka tai kirves, vaan Linkin tuttu ja luotettava heppa Epona.

"Jotkut saattavat yllättyä kuullessaan, että Epona on "ase", mutta Hyrule Warriorsissa hän voi liittoutua Linkin kanssa hyökätäkseen yhdessä vihollisten kimppuun", Aonuma kommentoi. "Zeldoissa pelaajat eivät koskaan päässeet mittelemään pomojen kanssa Eponalla ratsastaessaan, joten toivon että Zelda-sarjan fanit pitävät myös tällaisesta hieman alkuperäisen sarjan linjasta poikkeavasta toiminnasta."

Hyrule Warriors

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Hyrule WarriorsScore

Hyrule Warriors

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Hyrule Warriors on erilainen seikkailu tutussa fantasiamaailmassa.



Ladataan seuraavaa sisältöä