Suomi
Gamereactor
uutiset
This War of Mine

Upea indie-peli This War of Mine pääsi omilleen kahdessa päivässä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

11 bit Studiosin This War Of Mine kertoo karuja selviytymistarinoita ja se kosketti arvioijaamme syvästi. Jopa niin syvästi, että pelille myönnettiin harvinainen täydellinen arvosana. Tässä tapauksessa se tuntui oikealta ratkaisulta, sillä peli kuvaa sotaa tyystin erilaisella tavalla. Kannattaa siis ehdottomasti käydä lukemassa Matin arvio, ellet ole sitä jo tehnyt.

Kaksi viikkoa sitten julkaistusta pelistä on nyt julkaistu mielenkiintoisia tilastoja. Tärkein niistä lienee, että peli onnistui kattamaan kehityskulunsa kahden päivän myyntien avulla. Lisäksi infografiikan mukaan sodan päättymisen on päässyt kokemaan vain 11 prosenttia pelaajista. Keskimäärin pelin ääressä on vietetty 82 minuuttia kerrallaan. Keskivertopelaaja on 25-34-vuotias ja sitä pelaavat suurin piirtein yhtä paljon sekä miehet että naiset. Pientä heittoa miesten suuntaan on kuitenkin nähtävissä. Kaikki tilastot näet oheisesta kuvasta. Peli sai myös eilen ensimmäisen päivityksensä. Se sisälsi muun muassa kolme uutta kappaletta puolalaiselta punk-yhtyeeltä ja bugien korjauksia.

This War Of Mine on tällä hetkellä alennuksessa Steamissä, josta sen voi noukkia itselleen 17 euron hintaan. Tarjous on voimassa ensi tiistaihin asti.

Oletko jo tutustunut tähän indie-pelien helmeen? Tai mitä mieltä olet sen tavasta kuvata sotaa? Kerro mielipiteesi meille kommenteissa.

This War of Mine
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
This War Of MineScore

This War Of Mine

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Sota ei ole herkkua kellekään, mutta siviilille se on helvetti.

0
The War of Mine käännetään lautapeliksi

The War of Mine käännetään lautapeliksi

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Videopeleihin perustuvia lautapelejä on nähty viime aikoina parikin kappaletta, sillä viime vuonna julkaistiin The Witcher Adventure Game ja tänä vuonna puolestaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä