Suomi
Gamereactor
uutiset
Sniper Elite 3

Sniper Elite 3:n kehittäjä ei välitä arvioiden pisteistä tai Metacriticistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Joillekin pelaajille arvosanat ja etenkin niitä kokoava Metacritic tuntuvat olevan erittäin tärkeässä asemassa pelipäätöksiä tehtäessä. Arvosanat heijastuvat myös pelitaloihin, sillä niiden perusteella voidaan tehdä jopa kehittämispäätöksiä. Tosin osaa tekijöistä arvosanat eivät hetkauta, ja yksi heistä on Rebellionin toimitusjohtaja ja perustaja Jason Kingsley. Heidän viimeisin pelinsä on Sniper Elite 3.

Vastikään Gamesindustry.biz -sivustolle antamassaan haastattelussa Kingsley toteaa, että heille on tärkeintä tarjota kuluttajille hyvä tuote. Metacriticistä kysyttäessä mies vastaa, ettei kukaan yhtiöstä kiinnitä huomiota arvioiden pisteisiin. Jos yhteisön antamat pisteet ovat korkeat, he tietävät pelaajien nauttivan ostamastaan pelistä.

Kingsley toteaa myös, ettei pelin arvioija voi nähdä sitä samasta perspektiivistä kuin sen itselleen ostava kuluttaja. Tästä emme kyllä ole samaa mieltä, ja aiheesta on käyty keskustelua myös toimituksemme sisällä.

Mitä sinä olet mieltä asiasta? Ovatko arvioiden pisteet ja Metacriticin keskiarvo tärkeitä ostostesi kannalta, vai eikö niillä ole päätöksiisi mitään vaikutusta? Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi meille kommenteissa.

Sniper Elite 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Sniper Elite 3Score

Sniper Elite 3

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Rebellionin Sniper Elite -sarja pyörii jatkuvasti kivan ja klassikon välimaastossa.



Ladataan seuraavaa sisältöä