Suomi
Gamereactor
uutiset
Hyrule Warriors

Hyrule Warriorsin uusin lisuri mahdollistaa pelaamisen Ganondorfina

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hyrule Warriorsiin julkaistaan piakkoin neljäs lisäosa, ja tällä kertaa valokeilaan nousee Zelda-sarjan pääpahis Ganondorf. Boss Pack ja Ganon Pack nimillä tunnettu lisuri sisältää pari uutta pelimuotoa.

Ensimmäistä kertaa pelaajat pääsevät nyt rellestämään itse pääpahiksella Ganonilla, joka jyrää taistelukentän nopeasti sileäksi valtavassa demonisessa olomuodossaan. Tämä pelimuoto on nimeltään Ganon Play, ja siinä on tarkoituksena tahkota mahdollisimman suuret pisteet. Palkkioksi saa uusia asuja Ganondorfille ja Cialle.

Boss Challenge pistää puolestaan pelaajat vastakkain isojen hirviöiden kanssa. Jälleen taistellaan pistetaulukoiden herruudesta ja palkkioksi ropisee uusia asusteita Linkille, Zeldalle ja Lanalle.

Lisurin myötä julkaistaan myös uusi päivitys, joka muun muassa lyhentää latausaikoja, nostaa sankarien maksimitason rajoitusta, laajentaa Challenge Mode -pelimuotoa, ja tuo mukanaan myös nivaskan uusia mitaleja.

Julkaisuaikaa ei vielä annettu, mutta paketti nähtäneen Euroopassa ensi kuun puolen välin paikkeilla. Alla olevista kuvista näet, miltä Ganon näyttää Hyrule Warriorsissa.

Hyrule WarriorsHyrule Warriors
Hyrule Warriors
Hyrule WarriorsHyrule Warriors

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Hyrule WarriorsScore

Hyrule Warriors

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Hyrule Warriors on erilainen seikkailu tutussa fantasiamaailmassa.



Ladataan seuraavaa sisältöä