Suomi
Gamereactor
uutiset
Alien: Isolation

Alien: Isolationin studio palkkaa väkeä AAA-luokan pelin kehitykseen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Total War -sarjan tuotokset eivät ole Creative Assemblyn ainoita menestyneitä pelejä, sillä he ovat vastuussa myös Alien: Isolationista. Toimituksemme valitsi sen viime vuoden parhaaksi peliksi, ja lisäksi se on myynyt todella hyvin. Joulukuussa uutisoimme, että firman käsikirjoittajat ovat jo luonnostelleet mahdollista jatkoa Amandan tarinalle. Yhtiö ei kuitenkaan ole missään vaiheessa vahvistanut todella työskentelevänsä jatko-osan parissa, joten kaikki on jäänyt pelkkien arvailujen varaan.

Creative Assembly hakee nyt uusia työntekijöitä uuden AAA-luokan pelin kehittämiseen. Yhdessä ilmoituksessa haetaan netti- ja moninpeleihin erikoistunutta ohjelmoijaa, jolla on kokemusta pelien kehittämisestä PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Toisessa ilmoituksessa haetaan puolestaan grafiikkamoottorin suunnittelijaa.

Mikään näistä ei tietenkään viittaa siihen, että tulossa olisi todella jatko-osa Alien: Isolationille. Mutta toivossa on silti hyvä elää, ja jäämme innolla odottamaan uutisia Creativen suunnalta.

Alien: Isolation

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi. Ja huutoa riittää, kun muukalainen hiipii selkäsi taakse.



Ladataan seuraavaa sisältöä