Suomi
Gamereactor
uutiset
This War of Mine

This War of Mine -pelin käsikirjoittaja videohaastattelussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toimittajamme istahti alas 11 Bit Studiosilla työskentelevän käsikirjoittajan Pawel Miechowskin kanssa ja jutteli hänen kanssaan tovin muun muassa This War of Minen saamasta vastaanotosta, pelin mahdollisista lisäosista, tablettiversioista ja studion tulevaisuuden suunnitelmista. This War of Mine oli hyvin erilainen peli, mikäli sitä verrataan julkaisijaan aikaisempiin peleihin, joita olivat esimerkiksi Anomaly: Warzone Earth, Funky Smugglers, Sleepwalker's Journey ja Anomaly: Korea. Peli käsitteli siviilejä sodan keskellä ja se sai arviossamme harvinaisen täydellisen arvosanan. Studiolla oli alusta lähtien selkeä suunnitelma pelin suhteen:

"Periaatteessa tiedämme tehneemme loistavaa työtä, koska meillä oli tietynlainen visio [This War of Mine -pelistä] ja pysyimme sille uskollisena toteutuksen loppuun asti", Miechowski kertoi. "Näin myös pelaajien ja lehdistön kiinnostuvan siitä, joten tiesin että odotettavissa on jonkin verran hypeä. Mutta en odottanut meidän tekevän pelillä juurikaan voittoa tai saavan näin hyviä arvosteluja, joten peli oli meille valtava menestys."

Voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan alta. Siinä Miechowski kertoo myös studion tulevaisuuden suunnitelmista. He haluavat seuraavan pelinsä olevan jotain ainutlaatuista ja peligenret ylittävää.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
This War Of MineScore

This War Of Mine

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Sota ei ole herkkua kellekään, mutta siviilille se on helvetti.

0
The War of Mine käännetään lautapeliksi

The War of Mine käännetään lautapeliksi

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Videopeleihin perustuvia lautapelejä on nähty viime aikoina parikin kappaletta, sillä viime vuonna julkaistiin The Witcher Adventure Game ja tänä vuonna puolestaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä